Bizar besked om skærebræt: Det må du ikke bruge det til

Foto: Shutterstock

Et nyindkøbt skærebræt er blevet delt adskillige gange på de sociale medier, efter at skærebrættets ejer opdagede klistermærket på brættets bund.

Stuart Anthony var en tur i den britiske bolig discountbutik ‘Dunelm’, hvor han manglede flere ting til sit hjem - blandt andet et skærebræt. 

Han købte et fint skærebræt i træ med hjem fra butikken, men blev noget forbløffet da han fik set en ekstra gang på klistermærket som var sat fast på skærebrættets bund. Det skriver Mirror.

Læs også

Ammede sin baby: Det kom til at koste dyrt

På klistermærket på skærebrættets bagside, står der blandt andet at skærebrættet ‘kun må aftørres og ikke vaskes i vand’ og ‘straks skal tørres af hvis der kommer noget på, for at undgå pletter’. Det kan i sig selv godt være en udfordring for et stykke køkkenudstyr, som skal bruges på daglig basis - men de sære instrukser stoppede ikke der. 

‘Brug ikke som skærebræt’ står der til sidst på klistermærket. 

Klistermærket med den besynderlige besked. Foto: Twitter

Delt på sociale medier

Stuart var både overrasket og temmelig forvirret over den særprægede instruks, som var fulgt med skærebrættet - det var trods alt indkøbt for det formål, at fungere som et skærebræt. 

Derfor tog han et billede af klistermærket og postede derefter billedet på sin Twitter-profil, med teksten ‘øøøøøøh?’

Billedet fik hurtigt masser af opmærksomhed og kommentarerne væltede straks ind. 

‘Hahaha, fin guideline for et skærebræt’, skriver en til opslaget.

‘Det er med garanti et skærebræt til pynt’, skriver en anden.

Efter at opslaget havde været på Twitter i en rum tid, blev en følger for nysgerrig og henvendte sig direkte til butikken i kommentarfeltet, hvor hun taggede dem og spurgte hvad meningen med dette stykke træ dog var.

Butikken Dunelm svarede hurtigt tilbage.

‘Hej. Vi er meget kede af at se, at du har bemærket vores fejl på etiketten. Vi er opmærksomme på fejlen og vores merchandising-team har fået besked”, lød svaret.

Om skærebrættet rent faktisk kunne bruges eller om det blot var til pynt, det melder historien ikke noget om.

Læs også

Kongehuset deler glædelig nyhed om prins Joachim