Føder endelig en søn: Nu bortadopterer hun 2-årig datter

Foto: Shutterstock

Drømmen var at få en søn - og moderen mener ikke, at hun nu har overskud til at passe to børn.

For langt de fleste der bliver forældre, er barnet et stort ønske. 

Derfor er det også en stor sorg, for de forældre der - af den ene eller anden årsag - ikke kan beholde deres børn. 

En amerikansk kvinde deler sin frustration på mediet Reddit

Her beskriver hun en bizar situation i hendes familie. 

Kvinden fortæller på mediet, at familien var samlet på zoom, for at se familiens nyeste familiemedlem - søsterens lille nyfødte søn.

Alt var fryd og gammen, da familien så den lille baby og der blev sagt både "ih" og "åh" om den lille dreng. 

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Da familien havde været på zoom lidt, spurgte kvinden om ikke hun lige måtte sige hej til sin niece, søsterens to-årige datter - og så blev der stille. Det skriver mediet Cafe Moms.

"Min søster blev stille og sagde, at de ikke havde hende," skriver kvinden.

Kvinden beskriver at det skabte en del forvirring i familien og at tanten spurgte nærmere ind til hvad hun mente. Her fortalte søsteren, at hun allerede i starten af januar havde taget kontakt til et adoptionsbureau og havde sat en lukket adoption i gang - for hun kunne ikke tage sig af to børn.

Hun beskriver også, hvordan det hele pludselig blev meget kaotisk og at hele familien gik i opløsning. Ingen havde fået mulighed for at tage afsked med den lille pige og ingen havde vidst hvad der var på vej.

Har altid ønsket en dreng 

Kvinden beskriver også, at det ikke økonomisk ville være et problem for søsteren at tage sig af de to børn, for familien ville sagtens kunne hjælpe hvis hun manglede penge.

"Jeg kunne have taget hende," skriver hun også og fortsætter:

"Jeg har gennemgået flere aborter og fertilitetsproblemer, så selvom jeg er gravid lige nu, så er jeg stabil og har et hus - og har ressourcerne til at have en tumling, samtidig med mit eget barn," skriver hun.

Hun beskriver også, hvordan søsteren altid har ønsket sig en dreng. 

"Min søster har altid ønsker sig at være drenge-mor. Jeg ved at min søster inderst inde ikke ønskede sig en datter, hun var deprimeret da hun fandt ud af, at hun ventede sig en pige - men var ovenud lykkelig da hun ventede sig sin søn," skriver hun på mediet.

Kvinden fortæller også, at hun blev rasende og råbte af søsteren, og kaldte hende flere skældsord. Hun tilføjer også, at hun kaldte kvinden for et monster og spurgte hvordan hun ikke kunne have rakt ud til familien først.

Læs også

Ude af årets X Factor: Det skal Martin Jensen nu

Faktisk spidsede situationen så meget til, at de to søstres bedstemor pludselig fik et ildebefindende og derfor stoppede diskutionen.

Stemningen i familien blev ikke bedre efterfølgende og søsteren har nu stoppet kontakten til familien.

"Min søster har siden afbrudt kontakten med hele familien. Min far er sur på mig, fordi jeg sagde noget (som den eneste) og siger jeg har skubbet hende (søsteren red.) væk. Han siger han kunne have talt hende tlil fornuft, men at mit udbrud har ødelagt alle chancer for det," skriver hun.

På mediet har kommentarerne strømmet ind.

"Jeg tror ikke han forstår hvad en lukket adoption betyder," skriver en. 

Flere skriver også, at det er søsteren der er noget helt galt med - og ikke kvinden der står bag opslaget.

 

 

 

 

Læs også