Genialt trick deles igen og igen: “Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det?”

03/7/22 10:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
En mor har delt et trick på Facebook, som har vakt stor begejstring.

Hvis man bor under samme tag som børn, så kan det være svært at have sit slik og søde sager i fred. Det kan de fleste forældre nok skrive under på.

Børnene er ikke særlig gamle, før de gennemskuer, at "kaffen" i kruset er cola, og selvom du skifter slik-gemmested løbende, så er de mindste hurtige til at snuse sig frem til det igen. 

Men nu har en mor delt et trick, som har mødt vild begejstring. I en gruppe på Facebook forklarer hun, at hun har fundet en måde at gemme de søde sager på, så børnene ikke opdager det.

I opslaget har hun postet et billede af sit smarte trick, hvor man kan se tre bægre med is. De tre bægre står i tomme poser, hvor der tidligere har været frosne ærter og bønner i, men nu er indholdet altså skiftet ud.

Ingen mistanke

Ifølge kvinden bag tricket, så har det været en bragende succes. Ingen har fattet mistanke om indholdet, og hun forklarer, at normalvis går der ikke mere end en uge, så er isbægrene tomme, men med dette trick, så har hun haft bægrene liggende i fire uger, og “børnene har stadig ikke fundet dem."

Foto: Privat

Foto: Privat

Ifølge The Mirror har opslaget fået flere tusinde likes, og folk er vilde med tricket. 

“Lusket ... godt klaret og tillykke med at holde det skjult så længe!”

“Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det?”

“Virkelig smart! Elsker det!”

Og hun er ikke den eneste, der tænker kreativt, når de søde sager skal gemmes væk. 

"Jeg bruger en tom vaskepulver-æske," afslører en anden forælder på Facebook, som altså også kender til dilemmaet med at have slik, is og chokolade for sig selv.