Grove drengestreger: Byttede håndsprit ud med superlim

Foto: Shutterstock

Måske er det en meget god ide, lige at tænke sig om en ekstra gang, inden man takker ja til håndsprit.

Det er efterhånden blevet en vane for de fleste, at de benytter sig af de håndspritdispensere, der står til fri afbenyttelse ved indgangen i supermarkeder. Nogle forretninger har personale, der udelukkende står med håndsprit, som de giver til kunderne.

Et britisk supermarked "Morrisons"Drenges fik uventet hjælp af nogle unge drenge, der gik rundt og tilbød de handlende håndsprit. Eller det viste sig, at drengene faktisk ikke var ude på at hjælpe men i stedet lave narrestreger, så de havde fyldt dunken med superlim i stedet for håndsprit.

Læs også

Kronprinsesse Mary deler alvorligt budskab om corona

En handlende ved navn Kathy Smith var på vej ind i Morrisons-forretningen i byen Bradford, da hun så de unge drenge, der stod og tilbød håndsprit.

Kathy fortæller til mediet YorkshireLive, at hun selv blev tilbudt det, men endte med at sige nej, da hun mærkede, at noget ikke var som det skulle være.

Blev heldigvis mistænksom

“Drengen nærmede mig og viste flasken med ‘"håndsprit" og spurgte derefter, om jeg ville have et gratis pump,” lyder det fra Kathy, der fortsætter:

“Han ventede ivrigt på, at jeg skulle holde min hånd ud, mens hans stod med et stort smil på hans ansigt,” lød det fra Kathy.

Drengene kunne dog ikke holde masken, og det fik Kathy til at sige nej.

Læs også

Silas Holst om stor sorg: Vi vidste begge det ikke ville ske

“De begyndte alle sammen at grine, så jeg spurgte, hvad der var i flasken, hvorefter drengen sagde håndsprit, mens han grinte,” 

“Jeg hørte en af drengene grine og han sagde "f****** superlim". De gik alle grinende videre, da jeg sagde nej tak,” slutter kvinden.

Lektien må være, at hvis du bliver tilbudt håndsprit af en flok drenge der griner, så vær sikker på, at der virkelig er håndsprit i flasken.