Hård besked fra børnene i mors nekrolog: 'Verden er et bedre sted uden hende'

09/2/22 13:57

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
En 80-årig kvindes nekrolog er gået viralt, efter at børnene udpegede, at verden er et bedre sted uden hende.

80-årige Kathleen Dehmlow fra USA døde i 2018 og kort tid efter, blev der bragt en nekrolog i den lokale avis, hvor to af hendes børn, Gina og Jay, understregede, at "hun ikke vil blive savnet," og at "verden er et bedre sted uden hende."

For at forstå hvordan man kan skrive sådan i sin egen mors nekrolog, skal vi tilbage til 1962, hvor Kathleen, som allerede var gift og havde børnene Gine og Jay, pludselig blev gravid med sin mands bror.

Forståeligt nok gav det en del 'tumult' i familien, og man kunne måske have troet, at Kathleen ville få en abort og lade som ingenting, men i stedet lod hun sig faktisk skille fra sin mand og giftede sig med hans bror. Det skriver Sosialnytt

Allerede her kan man nok godt forstå, hvis Gina og Jay har et lidt specielt forhold til deres mor, da hun pludselig har forladt deres far og i stedet fundet sammen med deres onkel, men det er dog ikke det, som er årsagen til de hårde beskeder i nekrologen...

Kathleen lader sig nemlig ikke bare skille fra Gina og Jays far, hun lader sig nærmest skille fra hele familien, da hun efterlader sine to børn til sine egne forældre i Californien og forsvinder med sin nye mand. 

Siden den dag måtte Gina og Jay leve et liv, hvor de var velvidende om, at deres egen mor ikke ønskede dem, og i et interview efter udgivelsen af nekrologen har de udtalt, at moren kun besøgte dem hos bedsteforældrene to gange i løbet af hele deres barndom, og at hun aldrig viste dem kærlighed. 

Det var dog ikke, fordi hun ikke kunne vise kærlighed, det gjorde hun nemlig i stor stil til sit nye barn.

De to søskende har blandt andet fortalt om en gang, hvor Kathleen kom på besøg, men brugte al tiden på at vise sine egne forældre billeder af sit nye barn og fortælle om deres gode forhold og alle de ting, de havde oplevet, alt imens Gina og Jay kunne stå og se på og høre det hele uden at få nogen opmærksomhed eller kærlighed.

Foto: Privat

Foto: Privat

Efter morens død skrev de to søskende derfor en nekrolog i den lokale avis, hvor der stod: 

"Kathleen Dehmlow (Schunk) blev født den 19. marts 1938 af Joseph og Gertrude Schunk fra Wabasso. Hun giftede sig med Dennis Dehmlow i St. Annes, Wabasso i 1957 og fik to børn, Gina og Jay. I 1962 blev hun gravid med sin mands bror, Lyle Dehmlow, og flyttede til Californien."

Nekrologen fortsatte: "Hun efterlod sine børn, Gina og Jay, som blev opdraget af hendes forældre i Clements, Mr. og Mrs. Joseph Schunk. Hun døde den 31. maj 2018 i Springfield og vil nu modtage sin dom. Hun vil ikke blive savnet af Gina og Jay, og de ved, at verden er et bedre sted uden hende."

Nekrologen har siden Kathleens død fået stor opmærksomhed i de lokale medier, og flere af Kathleens pårørende har forsvaret hende og udtalt, at alle kan lave fejl, og at hun var et varmt og kærligt menneske. 

Gina og Joy har dog flere gange slået fast, at de aldrig kan tilgive deres mor, og at de ikke er ét sekund i tvivl om, at "verden er et bedre sted uden hende."