Jacqueline har tabt sig 158 kilo: Se hendes utrolige forvandling

10/12/22 08:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Jacqueline har formået at tabe sig 158 kilo, og det har naturligvis gjort en kolossal forskel for hendes udseende.

Blogger Jaqueline Adan har præsteret noget, som ikke mange andre kan prale af. Hun har nemlig formået at tabe 158 kilo, da hun gik fra at veje over 226 kilo til blot 68 kilo.

På trods af det imponerende vægttab, mødes hun stadig af ondskabsfulde kommentarer på de sociale medier. Det er især som følge af, at hun har overskydende hud på benene efter sit store vægttab.

Da Jacqueline besluttede at vise sig offentligt i badedragt for første gang i lang tid, var folk hurtigere til at kommentere på hendes krop. Heldigvis havde hun et flot modsvar, som hun nu hyldes hele verden over for.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Da vi var på ferie i Mexico for et par uger siden, var det første gang i meget lang tid, jeg turde at bade i badedragt, og det var endnu længere siden, at jeg havde haft badedragt på, uden andet, der dækkede min hud," skriver Jacqueline på Instagram.

"Jeg var nervøs, da jeg gik ned til poolen. Jeg følte mig fortsat som den pige, der vejede mere end 200 kilo. Og så skete det. Et par, der sad ved poolen fik øje på mig, og de begyndte at grine. De pegede på mig og lavede sjov med mit udseende."

"Så hvad gjorde jeg? Jeg tog en dyb indånding, grinede og gik ned i poolen. Det var et stort øjeblik for mig. Jeg var som forvandlet. Jeg var ikke den samme kvinde længere."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Ja, jeg har stadig en del løs hud. Jeg føler mig stadig usikker sommetider, og jeg bliver stadig latterliggjort. For at være helt ærlig, så ja, det generede mig. Men jeg vil ikke lade sådanne folk påvirke mig mere."

Derudover giver Jaqueline Adan i sit opslag udtryk for, at man ikke bør lade andres tanker og meninger påvirke sit liv. Det har hun nemlig ikke planer om at gøre, for hun har arbejdet hårdt for at tabe sig.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

"Husk: det spiller ingen rolle, hvis andre forsøger at få dig til at føle dig dårlig eller holde dig nede. Det, der virkelig er vigtigt, er, hvordan du håndterer det. Hvordan du føler dig. At elske dig selv for den du er, det svære."

Til slut skriver hun, at det godt kan være, at du ikke er populær blandt alle, og det er helt okay, hvis det er tilfældet. Det vigtigste er nemlig, at du elsker dig selv, og at du elsker din krop.

"Jeg håber, du bliver ved med at gøre det, som gør dig glad," skriver hun som det sidste i sit opslag.