Kiggede væk et øjeblik: Det tog 20 timer at rette op på

Foto: Privat/ Facebook

De fleste forældre kender sikkert situationen hvor man et øjeblik nyder roen - og så viser det sig at stilheden var et ildevarslende tegn.

En mors opslag på Facebook er gået viralt, efter at hun har postet et billede af hendes datters hår. Moderen beskriver selv situationen som de endte i, som "en mors værste mareridt". Fra kl. 16 fredag eftermiddag til lørdag formiddag kl.10, stod mareridtet på.

 

Moderen beskriver hvordan hendes to børn, Abigail og Noah, fredag eftermiddag havde færdiggjort deres hjemmeskole, og derefter gået i kælderen for at lege sammen. Der gik dog ikke længe, før at roen blev afbrudt - pludselig kom Noah nemlig op igen, for at fortælle at der altså sad noget fast i søsterens hår. 

Læs også

Har lavet over 10.000 interviews: Ét kunne Cecilie Frøkjær ikke gennemføre

De to børn havde leget med det legetøj der kaldes "Bunchems" som er små runde "bolde" med små plastik "pigge" på - hensigten er, at de kan sættes sammen til alverdens figurer og skulpturer. Det var mildt sagt ikke hvad de to børn havde brugt dem til, de havde i stedet brugt dem som curler i Abigails hår - det var dog ikke sådan "bare lige" at få dem ud igen. 

Her er disse "Bunchems" der pludselig skabte et stort postyr. Foto: Privat/ Facebook

Da moderen så Abigails hår troede hun ikke sine egne øjne.

Ud af kroppen oplevelse

"Jeg havde en en ud af kroppen oplevelse. Noah havde puttet et hav af Bunchems i Abigails hår. Vi har haft dem i årevis, men børnene leger sjældent med dem. Hvis du googler "Bunchems og filtret hår" kommer der et hav af billeder, af lignende situationer. Utroligt at de stadig kan være på markedet, kun med en lille advarsel omkring, at de kan sidde fast i håret," skriver moderen til opslaget på Facebook, hvor hun også deler billeder af datterens hår.

Foto: Privat/ Facebook

Foto: Privat/ Facebook

Omkring 150 Bunchems var filtret ind i datterens hår og forude ventede der et yderst omfattende arbejde med at få dem filtret ud. 

 

"Det var ligesom velcro", beskriver moderen i opslaget. 

 

Efter tre timer havde hun kun fået fjernet 15 stk. På trods af forskellige forsøg med hjælp fra shampoo og hårolie, sad de ubehjælpsomt fast og det blev næsten kun værre. Da hendes mand kom hjem fortsatte de sammen arbejdet, men da klokken nåede 01 om natten måtte de give op - Abigail var for træt og de måtte gå i seng med uforløst sag.

 

Hun beskriver hvordan tanken om at hendes lille pige mere eller mindre skulle kronrages, hvis de skulle klippe dem ud, knuste hendes hjerte - så det var ikke en mulighed at klippe dem ud. 

Læs også

Sundhedsminister fortæller nyt om smitsom variant

En bekendt foreslog at de skulle prøve med mineralolie - og det gjorde. Efter flere timer i badekarret med olie fik de langt om længe redt hårret ud.

 

Moderen beskriver at Abigail tog det rigtig pænt, mens hendes bror Noah havde dårlig samvittighed over at have sat det fast i søsterens hår - moderen selv fældede en del tårer beskriver hun.

 

Men resultatet var intet mindre end fantastisk og Abigails hår blev redt helt ud igen.

 

"Håber jeg kan hjælpe andre ved at dele dette," skriver hun til opslaget, i håbet om, at andre familier ikke skal gennem samme omgang.

Foto: Privat/ Facebook

 

Du kan se hele moderens opslag her: