Låner fars skraber i badet: Nu vil mor skilles

Foto: Shutterstock

Den uskyldige lille "hemmelighed" fik store konsekvenser.

En skilsmisse er aldrig sjov - og især heller ikke for børnene. Mange gange bliver forældrene nødt til, at forsikre børnene om, at de absolut ingen skyld har i forældrenes skilsmisse. Det kunne forældrene dog på ingen måde forsikre deres datter om i dette tilfælde, for det var faktisk mere eller mindre hendes skyld. Hun fortæller selv om episoden på mediet Reddit. 

På mediet starter hun dog - for en sikkerhedsskyld - ud med, at understrege at hun dog ikke har knaldet sin far. Hun fortæller nemlig, at det som har sat det hele over styr, er at hun har smittet ham med herpes. Det var dog et uheld og hun anede ikke, at det kunne ske. 

Den unge kvinde fra Canada fortæller også, at hun har en temmelig religiøs familie, som var overbeviste om at hun var jomfru - det måtte de så sande ikke var tilfældet, da hun blev nødt til at rede trådene ud. 

Det hele startede da kvinden kom hjem på juleferie, i julen forrige år. Her havde kvinden en aftale med en gammeæ skolekammerat om, at de to skulle til fest sammen. Og da hun var blevet varm på vedkommende, så ville hun lige sørge for, at få trimmet hårene de steder, hvor hun måske kunne være heldig at han kom forbi. Der var dog lige ét problem - hun havde glemt sin skraber. 

Læs også

"Konsekvenserne vil være voldsomme": Mette Frederiksen melder ud

Derfor besluttede hun, at hun i hemmelighed sagtens lige kunne låne sin fars - og det skulle hun aldrig have gjort.

Efter julen - og festen som i øvrigt ikke kastede en scoring af sig - tog hun nemlig retur til universitetet og tænkte ikke yderligere over det lille "lån". 

Vil skilles 

Det kom hun dog til. Et par måneder senere ringede hendes mor hysterisk og fortalte, at faderen havde været hende utro. Han havde nemlig herpes i hele femøren og nu ville hun skilles fra ham.

Derefter ringede kvinden straks til sin far på Facetime.

"Han tager telefonen og hans ansigt er dækket af herpes. Han fortæller mig, at han har fået herpes, men at han aldrig har været hende utro og ikke forstår hvad der er sket," fortæller kvinden. 

Læs også

Vinder af Den store bagedyst: "Det er nul procent ægte, det der"

Det var dog heller ikke lige med det samme, at det gik op for kvinden, at hun var skyldig i denne sammenhæng. Men efter et par søvnløse nætter faldt ti-øren. Hun kom i tanke om lånet af skraberen - og at hun vidst også ved et uheld havde skåret sig lidt med den, og derfor blødt lidt. Så gik det op for hende, at det nok var hende, der havde smittet faderen med herpes. Herpes kan nemlig godt "hvile" i kroppen og så senere gå i udbrud. 

Hun endte med at gå til bekendelse - og det resulterede heldigvis i, at moderen flyttede hjem igen og droppede skilsmissen. 

Efter fadæsen advarer hun nu alle andre:

"Så husk det nu: Del ikke skrabere. Det kan blive noget værre møj." 

 

 

Læs også