Mistede sin lille søn - Nu kommer mor med hjerteskærende advarsel

22/5/22 05:15

Henrik Rothenbücher

Sirene på ambulance. Foto: Shutterstock.com
En dag som hun aldrig vil glemme, er den dag, hvor hendes lille søn blev fundet livløs, i familiens badebassin i haven.

Den amerikanske Jenny Bennett glemmer aldrig den dag, hvor hun måtte udføre hjertemassage på sin lille dreng, i håb om at redde hans liv. 

Desværre lykkedes det ikke. Derfor deler hun nu hendes sorg og advarer andre forældre, så de ikke ender i samme situation, det skriver DailyStar. 

Alle døre til familiens have var lukket - men det havde alligevel lykkedes den 18 måneder gamle Jackson at finde en vej ud. Han var kravlet gennem en lem til familiens hund - og var på den måde havnet i haven.

Den lille fyr var rigtig glad for vand og derfor søgte han mod familiens badebassin. 

Jenny fortæller at de kaldte ham en ‘vand-baby’ fordi han var så enormt glad for vand, og altid badede sammen med familien.

Da hun ikke kunne finde sønnen, løb hun med det samme ud i haven - og der fandt hun ham i bassinet. Han lå flydende på maven med hovedet nedad. 

Jenne fik straks redet ham op af bassinet og begyndte omgående at give sin lille søn hjertemassage. Hun er til daglig sygeplejerske og har udøvet hjertemassage et utal af gange - dog aldrig på et barn.

Jacksons hjerte reddede lille drengs liv

Der ankom kort efter en ambulance til familiens adresse, som tog lille Jackson med til sygehuset. Her lå han i respirator i fire dage, indtil lægerne erklærede ham hjernedød. 

Familien valgte at donere lille Jacksons hjerte, som har været med til at redde en fire-årig drengs liv. Sidste år besøgte familien den lille dreng som fik Jacksons hjerte.

Den hjerteskærende historie om Jackson, er desværre ikke den et enestående tilfælde. Faktisk har der i USA været en stor stigning i antallet af druknede småbørn under coronakrisen. Hele 68 børn under 12 år, har mistet livet i drukneulykker i juni måned i år - sammenlignet med 28 børn i juni måned sidste år.

Derfor var det vigtigt for Jenny at fortælle om Jackson og dermed advare andre forældre.