Mor forgifter sin baby i desperat forsøg på at vinde ekskæreste tilbage

Dette er ikke den lille pige, som er omtalt i artiklen. Foto: Shutterstock

Hun kan nu se frem til fire års fængsel.

Der er mange måder at forsøge at vinde sin store kærlighed tilbage på - men det er heldigvis de færreste som vælger at skade sin egen baby i forsøget. 

En mor er står nu over for fire års fængsel, efter at hun har forgiftet sin lille datter. Angiveligt forgiftede hun pigen, for at få opmærksomhed fra sin ekskæreste. Det skriver Daily Star.

Læs også

Kendt dansk smykkedesigner chokerer: “I vores butikker er der IKKE krav om mundbind”

Den lille pige på blot seks måneder, blev pludseligt meget syg og måtte hastes på hospitalet. Da hun ankom til hospitalet, var hun i komatøs tilstand. Hun blev indlagt på Logan Hospital i Queensland, Australien. 

Havde travlt med at ligge billeder på Facebook

Lægerne fattede hurtigt mistanke til, at der var noget galt fat. Moderen virkede overhovedet ikke bekymret for sin lille pige, til gengæld havde hun travlt med at tage billeder af hende på intensivafdelingen og poste billederne på sin Facebook-profil.

Angiveligt gjorde hun dette, for at tiltrække sig opmærksomhed fra hendes ekskæreste, som hun havde et ønske om, at finde sammen med igen. 

Læs også

Hunde-røvere sprøjter ammoniak i øjnene på ofre

Derudover skjulte kvinden også for lægerne, at et af hendes andre børn, blev behandlet for ADHD med Ritalin. 

Pigens symptomer stemte overens med de symptomer, der viser sig, ved en overdosis af Ritalin. 

Moderen som er i tyverne, blev arresteret den 28. maj i år. Dommer Craig Chowdhure fortalte hende i retten, at hun var “meget heldig med, ikke at have dræbt sin baby”. Han fortalte ydermere at flere faktorer fik ham til at idømme kvinden en mild dom - heriblandt kvindens alder, manglende tidligere kriminelle fortid og et ønske om rehabilitering. Derfor er hun berettiget til prøveløsladelse allerede efter 12 måneder.

Den lille pige er kommet sig fuldstændig, efter at have været forgiftet. 

 

Læs også