Opretter indsamling for at begrave nyfødt søn: Nu er mor og far meldt til politiet

Lille Easton fandtes slet ikke. Det var blot en dukke, som forældrene tog et billede af. Foto: Privat

Det unge par nåede at indsamle 3.700 kroner.

“Vær sød at have min kone og jeg, i jeres tanker og bønner. Vores søn Easton var født med væske i lungerne og gik bort få timer efter, at han var blevet født. Vi vil sætte pris på, hvis i vil dele dette og hvis i har mulighed for det, så vil donationer være en hjælp, for at kunne betale begravelse og lægeregninger.” Sådan lød ordene fra det unge par, i et opslag på sociale medier, hvor de linker ind til en indsamling som de har oprettet på GoFundMe. Det srkiver Fox13.

Det unge par ved navn Geoffrey og Kaycee, fra Pennsylvania, fik også lavet en nekrolog til deres lille søn. 

Læs også

Griber om sig: Igen næsten 1300 smittede på et døgn

“Eastons forældre var velsignede med lidt over 5 timer med ham, før han drog afsted til sit nye hjem i himlen kl.08.20. Han nåede at opleve at holde i hånden med sin mor og far, og få kys og kram. Han blev også utallige gange fortalt, at mor og far elsker ham.” Stod der i nekrologen, som parret fik lavet.

"Det er sygt"

Det hele lyder som en dybt hjerteskærende situation - hvis det ellers havde været sandt. Easton har aldrig været født - faktisk var den unge kvinde aldrig gravid. Parret besluttede sig tilsyneladende for, at gennemføre en yderst grov “spøg”, som både familie og venner troede var sand. De postede endda et billede af deres lille søn - som slet ikke fandtes.

Der var dog en veninde, som ikke kunne få det til at hænge sammen. Faktisk var det den veninde, Cynthia,  som havde holdt et babyshower for den “gravide” kvinde, da hun var syv måneder henne. Hun undrede sig over at lægerne ikke havde gjort noget for at redde lille Easton, og at han ifølge forældrene blot havde “fået lov til” at gå bort. 

Derfor ringede hun til det krematorium som angiveligt skulle have kremeret den lille dreng - men de havde aldrig hørt om ham. Derfor ringede hun til politiet og delte sin bekymring. 

Læs også

Chokeret mor: Fik forkert barn retur

Da politiet undersøgte sagen nærmere, kunne de ikke finde nogen beviser på at drengen havde været født. Hospitalet havde ingen optegnelser på at kvinden skulle have født en lille dreng på hospitalet - og ej heller, at en lille dreng skulle være gået bort af den angivne årsag. 

Parret som havde fået indsamlet hvad der svarer til 3.700 danske kroner, er derfor blevet sigtet for bedrageri og pengene skal desuden refunderes, til de familiemedlemmer og venner, som havde doneret.

“Jeg ved ikke hvad deres motiver var - at såre familie og alle andre? Det er sygt.” Siger Cynthia til et lokalt medie. 

GoFundMe har også udtalt sig om sagen og oplyser, at sådan en opførsel bestemt ikke er acceptabel hos dem. Derfor sørger de for at alle pengene refunderes til rette ejer.

 

 

 

Læs også