På vej på ferie og uvidende om graviditet: Pludselig føder hun

Foto: Hawaii Pacific Health

Da Lavinia gik ombord på flyet havde hun ikke den fjerneste ide om, at hun ville have sin lille søn i armene da hun steg af det igen.

Der kan opstå mange akutte situationer ombord på et fly - og indimellem bliver både passagerer og personale vidne til flere utrolige ting. 

Det kan man vidst mildt sige om en flyvning i sidste uge, nærmere bestemt onsdag den 28. april. For her kom lille Raymond nemlig til verden, langt oppe over skyerne og jordens overflade.

Det kom som noget af en overraskelse for den nybagte mor, da hun faktisk overhovedet ikke vidste, at hun var gravid. Det skriver FOX13.

Langt væk fra land og langt oppe over havet fik Lavinia pludselig veer. 

Læs også

Peter Ingemann melder ud: Bliver som minimum fyret

Ombord var der til alt held tre fødselssygeplejersker, der straks kunne træde til og hjælpe den kommende mor under fødslen.

Laviana viste sig at være gravid i 29. uge og dermed er den lille dreng født en del for tidligt, da man siger normal fødsel er mellem fulde 37 uger og fulde uger.

Et rørende møde

Sygeplejerskerne er heller ikke i tvivl om, at de fik lidt ekstra hjælp af gud under den dramatiske fødsel. Udover sygeplejerskerne var der også en læge og en familielæge der kunne træde til.

Alle sammen nogen som den nybagte mor nu kalder for Raymonds onkler og tanter.

Sygeplejerskerne der hjalp under fødslen: Foto: Foto: Hawaii Pacific Health

Lille Raymond kom til verden hele tre timer før landing. Da flyet landede blev mor og søn hastet afsted til det lokale hospital for kvinder og børn.

En af lægerne der var med til fødslen, fik den ære at give Raymond et mellemnavn - nemlig "Kaimana" der betyder "Power of the sea" (Havets kraft, red.). Han fortæller at det var hans datter - som også var med på flyet - der foreslog navnet. 

Raymonds far var ikke med på flyveturen og fik derfor overbragt den noget overraskende nyhed efterfølgende - og for ham er det også kommet som noget af et chok.

Læs også

Regeringen siger nej

På sin Facebook-profil har han delt et billede af sin nyfødte søn.

"Jeg er nervøs, bange, angst,spændt og chokeret, alt sammen på én gang," skriver han til billedet. 

Efter et par dage på hospitalet fik Laviana og Raymond besøg af de fødselssygeplejersker og læger der hjalp under fødslen - et møde der for dem alle var meget rørerende. 

"Vi fik alle tårer i øjnene, hun kaldte os familie og sagde at vi alle er hans tanter, og det var så dejligt at se dem," lyder det fra en af sygeplejerskene.

En af lægerne der hjalp under fødslen. Foto: Hawaii Pacific Health