Raser over populært legetøj: Gemmer på fræk hemmelighed

Foto: Facebook

Ideen med legetøjet er at børnene skal blive overraskede, men nu synes en mor at der er lige rigeligt med ‘overraskelse’ i hendes datters legetøj.

Legetøjet der er tale om, er de populære L.O.L Surprise! dukker. De små dukker og tilbehør til dem, købes i små ‘bolde’, hvor man ikke ved hvad man får - hvilket netop er hele ideen med konceptet. På den måde overraskes børnene, når de enten køber de små dukker eller tilbehør til dem. 

Men nu raser en mor over legetøjsgiganten som står bag dukkerne. Det er MGA Entertainment som laver dukkerne - de står blandt andet også bag flere populære dukker gennem tiden, som eksempelvis Baby Born, Bratz og så ejer de desuden Little Tikes. 

For nylig blev hun rystet over et opslag på de sociale medier, hvor det blev hævdet at dukkerne gemte på en hemmelighed, som man ikke lige umiddelbart kan se med det blotte øje. Det skriver Daily Mail.

Troede ikke på at det kunne passe

Lorraines datter på otte år, har samlet på dukkerne siden hun var fire år gammel, og har nu en klækkelig samling. Lorraine besluttede med det samme at opklare om hendes datters dukker også skjulte en hemmelighed - for faktisk troede hun ikke på at det var rigtigt. 

Som der stod på de sociale medier, lagde hun straks et par af hendes datters dukker i en skål med koldt vand. Ganske som hun havde set skrevet på de sociale medier, så tonede der et sæt sexet undertøj frem på flere af datterens dukker, da de ramte det kolde vand. 

“Helt ærligt troede jeg i første omgang, at det var et fupnummer - jeg havde svært ved at tro, at et af verdens største legetøjsfirmaer ville gøre noget som dette,” siger hun.

Læs også

Nye tiltag på vej: Regeringen indkalder til corona-pressemøde tirsdag

“Hvorfor skal en dukke, som er beregnet til et lille barn - hvor nogle endda stadig bruger sut, være iklædt tøj som er ser ud til at være passende for en voksen, som er på vej i en S&M-klub?” Fortsætter hun.

En af datterens dukker, som er iklædt lingerie. Foto: Facebook

Hun mener at det havde givet mere mening, hvis dukkerne var iklædt badetøj eller almindeligt neutralt undertøj, når de ramte vand. 

Det var ikke alle dukkerne som ‘skiftede til lingerie’ da de ramte vand, men ca. halvdelen af datterens dukker skiftede, da de kom i det kolde vand.

Flere har opdaget skjulte effekter

Lorraine er ikke ene om at være forarget over den skjulte effekt. På de sociale medier raser flere mødre over det. 

‘Skulle det her forestille sig at være legetøj til børn?’ Skriver en mor blandt andet på Facebook.

Flere rapporterer også om at de har opdaget korsetter, netstrømper og tatoveringer, når de har sat dukkerne i vand. Hvilket ikke fremgår nogen steder på legetøjets emballage - at det vil skifte når dukkerne kommer i berøring med vand.

MGA Entertainment har svaret tilbage til de rasende forældre, at de nu har lavet ‘korrigerende foranstaltninger til deres design’ - og indrømmer også at et mindre antal af deres dukker har vist en upassende påklædning.

 

Flere rapporterer om dukker der er iklædt netstrømper og lignende. Foto: Facebook

 

Flere rapporterer om dukker der er iklædt netstrømper og lignende. Foto: Facebook

 

Læs også

Magnus Heunicke med dyster melding - Ingen går fri

 

 

Læs også