Restaurantbesøg blev 11-årigs redning: Nu hyldes tjener som helt

Foto: Orlando Police Department

Det viste sig at drengen blandt andet var blevet bundet, hængt op i en dør og tævet med en kost.

Tjeneren Flavaine Carvalho var på arbejde på restauranten Mrs. Potato i Orlando nytårsdag, da hun lagde ekstra mærke til en familie, der besøgte restauranten. Det skriver People.

Alle i familien fik noget at spise - pånær en 11-årig dreng. Derfor spurgte hun, om der var noget galt med maden - men det forsikrede den 11-årige drengs stedfar hende om, at der ikke var. Han svarede at drengen helst ville spise til aften hjemme. 

Men Flavaines mistænksomhed var vakt og blev kun styrket, da hun kort efter opdagede at drengen havde blå mærker både i ansigtet og på armene - derudover havde han også en rift mellem øjenbrynene og et blot mærke på siden af hovedet. Hun var sikker på, at der var noget galt.

Læs også

Prins William tilbageholdt på aftentur: "Det kunne være gået grueligt galt"

"Jeg kunne slet ikke se for mig, at han skulle gå igen uden at have fået hjælp," fortalte hun senere på et pressemøde. Derfor besluttede hun straks at hjælpe drengen.

Hun skrev derfor "Har du brug for hjælp?" på et stykke papir og stillede sig bag forældrene, så de ikke kunne se hende. Så fik hun øjen kontakt med drengen og holdt papiret op. Da han havde læst sedlen nikkede han. 

Ville sandsynligvis have været død

Flavaine kontaktede straks politiet som rykkede ud til restauranten. I samtalen med politiet sagde Flavaine blandt andet: "Jeg er virkelig bekymret og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre - kan i give mig et råd? Han har blå mærker og spiser ikke noget," lød det fra hende. 

Flavaine Carvalho som reddede den 11-årige dreng fra et hjem med mishandling. Foto: Orlando Police Department

Og det skulle vise sig, at hun havde helt ret i sin antagelse om, at der var noget helt galt.

Da politiet afhørte drengen, fortalte han om hvordan han var blevet mishandlet af sin stedfar. Han kunne fortælle, at han var blevet bundet, hængt op i en dør, slået med en kost og havde fået håndjern på - derudover var han også blevet nægtet mad, som straf.

Læs også

Raser over X Factor-dommer: "Martin, hvad kan du selv?"

"Hvad drengen har gennemgået er tortur - hvis Carvallho (Flavaine, red.) ikke havde sagt noget, da hun så det, så ville den lille dreng nok ikke være hos os meget længere," lyder det fra Erin Lawler, der er efterforsker hos Orlando Politi. 

På et pressemøde har politiet efterfølgende oplyst, at drengen var knap 10 kilo undervægtig og havde blå mærker på både ansigt og arme. Drengens stedfar er blevet anholdt og et fireårig barn er også blevet fjernet fra familiens hjem.

Herunder kan du se et interview med Flavaine:

 

 

 

 

Læs også