Snedigt trick fra 3-årig: Derfor bad hun om helt særlig kage

Foto: Privat/ Twitter

Man kan sagtens være udspekuleret, selvom man kun er tre år.

De fleste der har været til børnefødselsdag har nok ikke kunnet undgå at bemærke, at mange børn har et favorit-tema. Det kommer næsten altid til udtryk i form af pynt og kage, som er i fødselsdagsbarnets yndlings-tema. Det kan være dinosaur-tema, Paw Patrol, Gurli Gris - eller én af alle de andre tegnefilms figurer som små børn er vilde med. 

Hos skuespiller Casey Feigh, var der for nyligt også inviteret til børnefødselsdag - og her havde hovedpersonen et helt særligt ønske. 

Læs også

Grill-sæsonen er skudt i gang: Sådan undgår du at grillpølsen sprækker

Det er Casey Feighs niece, Leona, der blev tre år, som nu har vakt opsigt med sit helt særlige - og ikke mindst udspekulerede ønske. 

Det fortæller han om på sine sociale medier, heriblandt både Instagram og Twitter.

Smart tænkt 

"Min niece fyldte 3 i dag. Hun ønskede sig en Løvernes Konge kage, men helt specifikt med det øjeblik hvor Mufasa dør, for så "vil alle være alt for kede af det til at spise kage og jeg vil have det hele for mig selv," forklarer han om det snedige træk fra den kun 3-årige niece, inden han tilføjer:

"TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN LEONA!! Du har allerede regnet livet ud. Jeg kan ikke vente med at se, hvad du ellers kan lære mig," skriver han og slutter af med planerne for sin egen fødselsdagskage til næste fødselsdag:

"Jeg skal helt sikkert have en 9/11 (Den amerikanske dato for 11. september terrorangreb USA, red.) til min næste fødselsdag." 

På både Instagram og Twitter bliver Leonas udspekulerede ønske hyldet. 

Kommentarerne er strømmet ind: 

"Hun er et geni." 

Læs også

Rebecca får sit livs chok: Bliver gravid igen, mens hun allerede er gravid

"Jeg elsker hende." 

"Okay, det her er for sjovt! Tillykke med fødselsdagen Leona." 

"Noget af det sjoveste jeg har set i årevis. Tak for at dele." 

Disse er blot nogle af eksemplerne på kommentarer, der er kommet til opslaget.

Du kan se hele opslaget her: