Sniger sig ind i IKEA: Så går det helt galt

Foto: Shutterstock

To teenagedrenge fortryder nok nu, at de sneg sig ind i en af den svenske møbelgigants butikker.

Det sociale medie TikTok har taget fart og er i den grad blevet populært - især hos de unge. På mediet deler mange unge alverdens videoer, hvor flere ofte går viralt - det gælder også denne video af to teenagere, der havde "deres livs aften" i IKEA.

I 2016 startede den såkaldte "IKEA-challenge", da to belgiske Youtubere sneg sig til at blive i IKEA efter lukketid og overnattede i varehuset. Her filmede de sig selv, mens de afprøvede forskellige senge og møbler, som de "anmeldte" på videoen. Siden har det været en trend på sociale medier og flere har forsøgt sig at gøre det efter. 

Det gælder nu også to unge drenge fra Brisbane i Australien. Det skriver News.

Læs også

41-årig slæber sine forældre i retten: Vil ikke længere betale lommepenge

På TikTok delte de en video, hvor man kan se, at de ligger omkring 5 meter over gulvet, på et af de stilladser som bruges til at opbevare alle de møbler, som kunderne selv skal samle. Da både kunder og ansatte havde forladt butikken, kom de frem fra deres skjul.

På videoen kan man se, at det starter "godt ud", da de to drenge går formålsløst rundt i butikken og blandt andet leger i en hængekøje.

Det skulle de aldrig have gjort

På et tidspunkt beslutter de sig for at forsøge og forlade butikken, men der får de hurtigt afsløret dem selv. Der går alarmen nemlig for fulde drøn og så var det sjove slut for de to. Dog er videoen alligevel gået viralt, så de to drenge har sikkert fået opfyldt det formål, som de havde med "overnatningen" i varehuset.

Den pågældende IKEA butik har anmeldt hændelsen til myndighederne, med henblik på at "tage sagen videre". 

Læs også

Uskyldigt offer: Skyder dreng ved en fejl

"IKEA Australien er bekendt med det nylige tilfælde i en af vores butikker, vi har kontaktet mynidhgederne med henblik på, at finde en passende løsning. Vores medarbejderes og kunders sikkerhed er det vigtigste og vi tolererer ikke ulovlig indtrængen i vores butikker," lyder det fra en talsperson fra IKEA.

Hos Queensland politi bekræfter man, at der har været undersøgt et tilfælde af ulovlig indtrængen i butikken - men at ingen er blevet sigtet i den forbindelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også