Troede aldrig de ville klare det: Nu er resultatet helt utroligt

Foto: Facebook/ VintageRevivals

Den krævede i dén grad en kærlig hånd - men nu er resultatet helt fantastisk.

De fleste kender nok følelsen af, at have et helt særligt sted, som er et fristed. Det er dér hvor man slapper ekstra godt af og kan lade op, mens man tager en pause fra en hektisk hverdag. For nogle er det et sommerhus, et sted i natuen - og for Mandi Gubler er det campingvognen "The Nugget". 

Mandi er en kvinde der godt kan lide en udfordring - og det må man sige at hun fik, da hun købte den ramponerede campingvogn fra 1970'erne. Den var i - mildt sagt - utrolig dårlig forfatning, men det ville Mandi og hendes mand Court lave om på. Det skriver Newsner.

Læs også

Bagedyst-favorit på vej med stor nyhed

På nettet fandt de campingvognen, som de købte for et beløb der svarer til lige under 6.000 danske kroner. 

Den lille campingvogn er af mærket Bell Trailer fra 973, og Mandi og Court døbte den "The Nugget". 

Parret drømte om, at lille sommerhus eller landsted, som de kunne køre ud til, for at få noget fred og ro - men i stedet endte de i et helt andet eventyr.

I ekstremt dårlig forfatning

The Nugget var i meget dårlig stand, blandt andet var den rusten, vandskadet, havde hul i væggene og inventar der ikke var blevet opdateret det mindste, siden 1970'erne. Det var derfor noget af et projekt de to kastede sig ud i - og et kort øjeblik var de da også i tvivl om, hvorvidt det ville lykkedes. 

På sin blog og Facebook-side dokumenterede Mandi hele processen med at renoveret den lille campingvogn - og resultatet blev til sidst intet mindre end fantastisk.

Læs også

Maria og Anders afslører: Derfor betyder programmet meget for os

Parret "skrællede" campingvognen og tog alt ud. De fjernede køjesenge, skabe og paneler - alt dette blev i stedet skiftet ud med planter og træhylder. 

I stedet for det lille toilet der var i campingvognen, satte parret et lille tekøkken ind - og de lagde også et smukt nyt gulv.

Det store arbejde endte med, at Mandi og Courts drøm, om et lille fint fristed gik i opfyldelse - nu kan de nemlig køre afsted i deres lille fine "Nugget".

Du kan se den fantastiske forvandling her:

Før:

Foto: Facebook/ VintageRevivals

 

Foto: Facebook/ VintageRevivals

 

Foto: Facebook/ VintageRevivals

 

Foto: Facebook/ VintageRevivals

Efter:

 Foto: Facebook/Masonite Doors

 

 Foto: Facebook/Masonite Doors

 

Det smukke køkkengulv. Foto: Facebook/Masonite Doors

 

 

 

 

Læs også