Troy ville hjælpe kvinde i nød, der var kørt galt: Han vendte om, da han så hvad der stod bag på hendes bil

02/11/21 13:30

Henrik Rothenbücher

Privatfoto
Troy var på vej hen for at hjælpe kvinden, der var strandet i sneen, men da han så, hvad der stod bag på hendes bil, valgte han at vende om.

Troy Brown var på vej gennem en snestorm i Ohio, da han stødte på en anden bilist, der sad fast i sneen.

Han ville gøre en god gerning og hjælpe bilisten, men han ombestemte sig, da han så, hvad der stod bag på hendes bil. I stedet tog han et billede af det strandede køretøj og smækkede det op på Facebook.

Her skrev han så:

"Jeg ville hjælpe hende, men hun har et Trum-klistermærke bag på sin bil," skrev Troy Brown ifølge mediet OpposingViews og fortsatte:

"Jeg støtter ikke Trump-tilhængere, voldtægtsmænd, eller mordere. Jeg tror på fred og harmoni, men det viste Trump ikke," lyder det fra Troy Brown.

Privatfoto

Privatfoto

Opslaget blev hurtigt delt og gik viralt, og det fik folk til tasterne. Langt de fleste hyldede ham for at lade kvinden sidde i suppedasen:

"Du er fantastisk!!!!" skriver en person, mens en anden melder ud, at Trump er en røv,"

Troy Brown er dog ikke den eneste person, der bruger sine politiske tilhørsforhold til at styre sine handlinger.

I maj 2020 nægtede en lastbilschauffør og Trump-tilhænger Ken Shupe at hjælpe en Bernie Sanders-tilhænger, der havde været involveret i en bilulykke, efter at han så Sanders-klistermærket på hendes bil.

Privatfoto

Privatfoto

Bilisten, der blev efterladt strandet, fortalte The Washington Post: "Vi behøver ikke at være enige om noget, bare for at være venlige mod hinanden." lød det fra den strandede bilist til mediet The Washington Post.

Enkelte valgte dog også at vise deres utilfredshed over for Troy Browns beslutning. De mente, at hans moral var forkert, og at det var et rigtig dårligt træk ikke at hjælpe kvinden.

Hvad mener du?