Umage par: “Vi er lykkelige sammen, det er det vigtigste”

Parret bliver ofte fotograferet når de er ude sammen, grundet den betydelige størrelsesforskel. Foto: Instagram

Man kan vidst roligt sige, at parret er et umage par - men de fortæller selv at de er meget lykkelige.

Man har jo før hørt frasen ‘det er ikke størrelsen, det kommer an på’, og det er faktisk netop det, som den kurvede model Eudoxie Yao, har udtalt om sit forhold.

Den kendte kurvede model Eudoxie Yao danner nemlig par med en mand, som kun går hende til navlen. Ifølge hende er det intet problem, da størrelens ikke er vigtig. Modellen er kærester med musikeren ‘Grand P’ - hvis rigtige navn er Moussa Sandiana Kaba. Det skriver Daily Star.

Parret er yderst omtalt på Instagram, primært af den åbenlyse årsag, at der er en forholdsvis stor størrelsesforskel på de to. Grand P har den ekstremt sjældne generiske lidelse ‘progeria’, som forårsager at kroppen ældes næsten otte gange hurtigere end normalt. 

På Instagram skriver Eudoxie om forholdet “Vi er lykkelige og det er det vigtigste”. Hundredvis af kommentarer med lykønskninger til parret er væltet ind, mange følgere skriver at de synes, at de to, er et sødt par.

Eudoxie og Grand P. Foto: Instagram

 

Læs også

Chok: Lille pige driver til havs på badedyr

Har kvindetække

Det siges at Grand P har kvindetække og det har tidligere skabt splid i det lykkelige pars forhold. Så sent som i sidste uge, beskyldte Eudoxia ham for at flirte med andre kvinder. 

“Min forlovede Grand P, du hævder at du vil have mig som din kone”, men det er altid dig, som kysser dine fans på munden”. 

Grand P blev dog ikke synderligt oprevet over beskyldningerne om, at flirte med andre kvinder.

Nogle beskylder musikeren for, at være i et forhold med modellen, for at lave et reklamestunt. Det benægter begge parter dog skulle være tilfældet. 

Men reklame eller ej - så vækker parret opsigt og bliver jagtet af paparazzier når de færdes sammen ude i det offentlige rum. 

Eudoxie og Grand P. Foto: Instagram

 

Eudoxie og Grand P. Foto: Instagram

 

Læs også

Forældre raser efter besøg af Harry og Meghan