Fie Laursen med stor afsløring før fødsel

23/5/22 09:50

Ida Hansson

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Influenceren er kun ganske få dage fra termin.

25-årige Fie Laursen går i disse dage og venter på, at hendes lille søn kommer til verden.

Influenceren har hele sin graviditet fortalt, at der ikke ville blive delt billeder af hendes kommende søn. Nu har piben dog fået en anden lyd.

Foto: Instagram/@fiececilias

Foto: Instagram/@fiececilias

I opslaget skriver Fie Laursen en fin kærlighedserklæring til sin kommende søn Mateo, og hun afslører også, at Mateo nu får sin helt egen Instagram-profil.

"Første billeder af Mateo vil blive delt på hans egen instagram, så følg den @mateolaursen," skriver influenceren på sin Instagram.

I en spørgerunde på Instagram fortæller Fie Laursen, at Mateos far har været inde i billedet meget længe. Hvem han er har hun dog ikke delt med sine følgere.

"Han (faren) har været her i lang tid, men jeg deler alt i mit temp. Og desuden synes jeg mange af i kvinder der DM’er mig at fordi faren ikke var her i starten, skal han ikke have lov at være her nu er magtsyge og mærkelige," skriver hun i en storie og fortsætter:

"En skrev han ikke burde få hans efternavn. Why? Fordi han ikke holdte mit hår i 1 trimester? Vi har et barn sammen, og det er vores job at skabe den bedste fremtid og dynamik for vores søn."

Efter alt at dømme nyder Fie Laursen solen og sin voksende mave - som hun selv mener ikke kan blive meget større.

Inden længe kan influenceren kalde sig mor, og det er vidst ikke til at tage fejl af, at hun glæder sig utrolig meget.