Hunden Eclipse går viralt: Tager bussen alene hver dag

24/1/23 17:35

Ida Hansson

Foto: Facebook
Den sorte labrador Eclipse har taget internettet med storm.

Hunden Eclipse tager bussen alene hver dag, men det er der en god grund til.

Eclipse elsker nemlig at være i parken og lege med andre hunde. 

Derfor har hun lært sin vej derhen og går der alene, når hun vil gå en tur, og hendes ejer har travlt.

I Seattle, som ikke ligger langt fra hvor Eclipse bor, er der en park, hvor hunde kan løbe frit og lege sammen. Her rejser labradoren hver eneste dag.

Siden Eclipse har taget bussen så mange gange alene, genkender flere mennesker hende og elsker at give hende noget opmærksomhed. Hun har endda fået sin egen Facebook-side, hvor man kan følge hendes rejser.

”Hun tager bussen ned til byens hundepark, hvor hun bruger et par timer på at lege og få nye venner. Så tager hun bussen hjem igen,” skriver en kvinde, der tog et billede af Eclipse på en af ​​sine ture.

Eclipse har altid været ivrig efter at besøge parken, og en dag, da hun blev træt af at vente på sin ejer, hoppede hun bare selv på bussen. Siden hun tog bussen, og hun har altid opført sig eksemplarisk. Hun er derfor blevet gode venner med buschaufføren, der har givet hende lov til at rejse alene i parken, når hun har lyst.

Hunde er ikke tilladt på mange busser, men på Eclipses yndlingsbus har selv politiet tilladt den legende labrador at tage til sin yndlingspark for at møde andre hunde.