Opdatering fra Fie Laursen: Viser sønnens nanny frem

04/8/22 11:13

Ida Hansson

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Influenceren har allieret sig med en nanny til sønnen Mateo.

Fie Laursen nyder solen i Marbella og sin nye titel som mor.

På Instagram giver hun ofte en opdatering med et billede af sønnen - selv om hun først havde meldt ud, at sønnen skulle holdes privat. Det hold dog ikke så længe, til glæde for alle hendes følgere.

Influenceren lægger ikke skjul på, at livet som mor er hårdt og krævende. Af samme grund har Fie Laursen også allieret sig med en spansk nanny, som hjælper med de mangle pligter og gøremål.

"Hun er totalt min engel. Om klokken er 4 om morgenen, så er hun her indenfor 10 minutter. Hun lærer mig alt, og viser mig totalt vejen. Føler mig totalt støttet i motherhood både af min mor, Mateo’s farmor og hans nanny. Helt nu titel og vildt pludseligt at være mor. Elsker alt ved det, og føler man lærer noget nyt hver dag. Nå, søde Carmen. Så vigtigt for mig at Mateo altid er omkring kærlighed og overskud, så når mor her skal have et par timer på øjet eller ud og trækker vejret, er han stadig i fokus. Og så lærer han jo spans imens. Sej fyr," skriver hun i en storie på sin Instagram.

Instagram/@fiececilias

Instagram/@fiececilias

Det har haft nogle bagsider at dele sønnen med offentligheden. For nogle uger fortalte den nybagte mor, at folk kommenterede hendes søns udseende.

"Var rigtig hårdt de første 2 uger af folk. Følte ligemeget hvad, gjorde jeg noget forkert! Folk kommenterede Mateo’s udseende, at han så syg ud (ment i at jeg ikke passede ham godt nok). Fik totalt angst over det, og var til lægen 3 gange og tvang dem nærmest til at tjekke ham igen og igen. De sagde han var perfekt. Ku ikke forstå folk som skrev som de gjorde, og det sad virkelig i mig. Lå vågen, kiggede på ham trække vejret fordi folk skrev det lignede han havde alle mulige sygdomme deres babyer havde haft og næsten døde af! Så skræmmende). Ku slet ikke sove (selv om lægen sagde alle hans prøver var perfekt)," skrev hun dengang på sin Instagram.

Den lille duo var hårdt ramt af Covid-19, men heldigvis er både mor og søn på benene igen.