Rekordstort salg i København: Her er den vilde pris

Af: Lucas Andreas

|

30/04/2024

Nyhavn 57, den lyserøde bygning på billedet, er netop solgt til rekordpris. Foto: Google maps
Nyhavn 57, den lyserøde bygning på billedet, er netop solgt til rekordpris. Foto: Google maps
Kvadratmeterprisen er den dyreste nogensinde på Nyhavn

Mest læste i dag

I hjertet af København, langs den ikoniske Nyhavn, er en ny rekord for kvadratmeterpris netop blevet sat.

Erhvervsejendommen, som ligger på Nyhavn 57, har et samlet areal på 389 kvadratmeter, og byder på en blanding af bolig og erhverv, herunder fem ejerlejligheder samt to erhvervslejemål fordelt på stueetagen og kælderen.

Det skriver TV2 Kosmopol.

"Der er fra Kulturstyrelsen givet tilladelse til at udgrave kælderen, så loftshøjden bliver ca. 250 cm," udtaler Helge Rud Larsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har stået for handlen. Han tilføjer, at der også er mulighed for attraktiv udeservering på fortovet med cirka 12 pladser.

Og prisen for herligheden?

En imponerende sum på 67.000 kroner per kvadratmeter. Det var hvad, der blev betalt for erhvervsejendommen, som ifølge EDC repræsenterer den hidtil dyreste transaktion i gaden.

Afgørende for den rekordhøje pris var en kombination af lokationens historiske værdi og de moderne udviklingsmuligheder.

Ejendommen er fredet på grund af sin arkitektoniske og kulturhistoriske betydning, hvilket kun understreger dens unikke karakter i det pulserende byliv. Den centrale beliggenhed, kombineret med muligheden for at tilføje værdifulde faciliteter som udeservering, har gjort Nyhavn 57 til en eftertragtet adresse på ejendomsmarkedet.

Det er derfor ikke overraskende, at køberen har været villig til at investere så markant i denne ejendom.

Med udsigt over Nyhavns maleriske farver og det livlige bymiljø, tilbyder ejendommen en attraktiv blanding af historie og potentiale, hvilket spejles i den rekordhøje pris, som er blevet betalt.

Anbefalet til dig