'Vild med dans'-dommer efter smertefuldt tab: Nyt familiemedlem vækker stor glæde

Af: Mie M.B

|

04/12/2023

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Den lille ny er stadig ved at lære det hele, men har allerede vakt stor begejstring hos familien.

Mest læste i dag

Bella, en charmerende papillion-hvalp, har indtaget hjemmet hos Anne og Hans Henrik Laxholm og fylder snart fire måneder. Efter at have mistet deres to elskede papillion-hunde, Buffy og Brownie, tidligere på året, bringer Bella ny glæde og liv til familien. Det skriver Billed-Bladet.

Selvom Bella ikke kan erstatte de tidligere hunde, der blev svækkede af alderdom, har hendes tilstedeværelse lettet savnet. Anne Laxholm deler sin begejstring og stolthed over Bella og beskriver hende som en dygtig og intelligent hvalp, der allerede er 95 procent renlig. Hun har endda været med til dansestudiet, som Anne og hendes mand driver i Hørsholm.

Selvom det kan være en håndfuld med en hundehvalp, er Anne glad for, at Bella sover hele natten og er let at håndtere. Dog skal Bella stadig lære at sidde og dække på kommando. Hendes entusiasme under gåture, hvor hun tror, det er leg, kræver også lidt træning.

Anne Laxholm griner og deler, at Bella allerede reagerer på "bye-bye" og trøster sig selv med en bamse, når hun er træt. Anne konkluderer optimistisk, "Hun er skøn og meget yndig. Vi er virkelig glade for hende," og ser frem til at se Bellas fortsatte udvikling.

Anbefalet til dig