12-årig pige forsvundet: Nu beder bekymret mor om hjælp

Foto: Rigspolitiet

Den kun 12-årige datter har været forsvundet siden natten til mandag.

Chili Falk Krusbæk blev sidst tidligt mandag morgen kl. 04.45. Her var den unge pige blot hjemme for at hente en oplader til sin mobil og lidt tøj, inden hun forsvandt ud af hoveddøren - siden har moderen intet set til hende. 

Derfor efterlyser hun nu datteren på Facebook i håb om, at der er nogen der kan hjælpe hende med at få datteren hjem.

Anja Falk Krusbæk fortæller, at hun sidst så dattern sammen med en veninde og en bil fyldt med drenge i alderen 18-20 år.

Læs også

'Chefen' får politiet til at slå alarm

"Jeg har sidst set hende kl 4.45 i går morges ,hvor hun kom hjem i en bil fyldt med unge mænd på 18-20 år og en enkelt veninde. Hun drønede ind på sit værelse hentede oplader og lidt tøj og løb ned af trapperne igen. Hun var uden for rækkevidde desværre. Vi er alle bekymrede og har brug for hjælp til at finde hende," lyder den fra den bekymrede mor i opslaget.

Har søgt flere steder 

Københavns Politi bekræfter til B.T. at der er en efterlysning på den 12-årige pige.

Her fortæller vagtchef Jesper Frandsen desuden, at der er blevet søgt efter pigen flere steder og at hun fortsat er eftersøgt.

12-årige Chili. Foto: Privat 

"Det ser ikke ud som om, at der har været kontakt mellem hende og familien. Hun har været hos en veninde tidligere i dag, men der er hun stukket af fra igen. Hun er formentlig i god behold," fortæller han til B.T.

Læs også

Tyv truer med kongepyton

Chili Falk Krusbæk beskrives som 168 centimeter høj, går ofte med sorte eller hvide Nike Airforce sko, sorte bukser eller kjole og med en sort taske henover skulderen af mærket Michael Kors.

Du kan se hele Anja Falk Krusbæks opslag herunder:

 

 

Læs også