15-årig dreng fyrede fyrværkeri af: Så blev han skudt i panden

30/12/20 16:44

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En 15-årig dreng blev ramt af skud i panden, efter han havde fyret fyrværkeri af sammen med en gruppe kammerater.

Mandag aften var den 15-årige dreng ude for at fyre fyrværkeri af sammen med en gruppe kammerater. De havde fundet sig et grønt område tæt ved Tårnby Gymnasium, hvor der var plads til at fyre det medbragte fyrværkeri af.

Tilsyneladende var det dog ikke alle, der synes, at det var en god idé. I hvert fald blev de unge drenge omkring klokken 22.00 afbrudt, da den 15-årige dreng blev ramt i panden af et hagl. 

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry

Ifølge Københavns Politi mener de, at haglet blev affyret fra et luftgevær. Derfor understreger de også over for TV 2 Lorry, at det er en sag, som de ser på med stor alvor. Det kunne nemlig være gået rigtig galt. 

"Det er en sag, som vi ser på med stor alvor, og heldigvis er den 15-årige dreng ikke kommet alvorligt til skade," fortæller Martin Lunderskov, der er politikommissær ved Københavns Politi, i et skriftligt svar til TV 2 Lorry. 

Han oplyser samtidig, at politiet har besluttet at efterforske sagen som værende kvalificeret vold. Derfor vil de også meget gerne høre fra vidner, der har viden eller oplysninger, som kan være til gavn for Københavns Politi i forbindelse med den videre efterforskning. 

"Vi hører meget gerne fra vidner, der kan have viden eller oplysninger om sagen," siger Martin Lunderskov. 

Christina Salbæk fra Tårnby, der er mor til to af de drenge, der var mødtes på det grønne område for at fyre fyrværkeri af, har skrevet følgende på Facebook:

"Sagen er den, at mine to drenge sammen med deres to kammerater var gået over på græsplænen, som ligger imellem Nordregårdskolen og Tårnby Gymnasium for at skyde noget (lovligt) fyrværkeri af. De når kun at skyde meget lidt af, da den ene af drengene bliver ramt af hvad de i første omgang tror er fyrværkeri, men på skadestuen viser det sig, at drengen er blevet skudt og der sidder et hagl i panden på ham!"