17-årig uden kørekort fik "stjålet" sin bil

17/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Den 17-åriges pårørende kontaktede selv Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Rigspolitiet
En bil bragede ind i et hus og ingen kunne finde chaufføren.

Mest læste i dag

Natten til mandag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i et hus i krydset ved Røsnæsvej – Ågerupvej. Føreren af bilen havde forladt uheldsstedet umiddelbart efter ulykken. Politiet sendte en patrulje af sted og ved deres ankomst til uheldsstedet kunne betjentene konstatere, at ingen var kommet til skade. Næsten samtidig fik politiet en henvendelse fra pårørende til en 17-årig mand fra Kalundborg. De kunne fortælle, at den 17-åriges bil måske var blevet stjålet.

Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

Efterforskning i sagen ud fra anmeldelsen om det mulige biltyveri førte politiet frem til en ædru 17-årig mandlig bilejer, som til sidst endte med at erkende, at han havde været fører af bilen på uheldstidspunktet. Han havde ikke noget kørekort og var forinden kørt ad Røsnæsvej mod vest, da han i krydset af ukendt årsager mistede herredømmet over bilen og påkørte huset.

Den forulykkede bil var ikke registreret og også uden forsikring. Politiet har nu optaget rapport i sagen om færdselsuheldet, når den 17-årige formentlig skal stilles til ansvar for kørslen og uheldet. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.

Anbefalet til dig