22-årig stukket med kniv efter bevidst påkørsel

Politiet rykkede ud til en ulykke, som de først troede var et færdselsuheld. Sandheden viste sig at være en anden. Foto: Shutterstock
En 22-årig mand blev onsdag aften påkørt og overfaldet af en gruppe andre mænd i Aarhus V

Mest læste i dag

Klokken var netop slået 22.28 onsdag aften, da Østjyllands Politi fik en anmeldelse om, at to biler var stødt sammen i et færdselsuheld på Herredsvej. Det viste sig at være en bevidst påkørsel.

Det fortæller Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Ifølge politiets oplysninger kørte flere mænd efter den bil, som den 22-årige sad i. På et tidspunkt kørte en af bilerne direkte ind i bilen med den 22-årige, og da den standsede, overfaldt mændene den 22-årige, mens han sad i bilen. Efterfølgende gik det op for den 22-årige, at han havde fået flere knivstik i benet.  

Da politiet kom frem, traf de den 22-årige, som efterfølgende blev behandlet for sine skader på sygehuset. Østjyllands Politi sikrede spor på stedet og efterforsker nu episoden nærmere. Heriblandt om overfaldet kan hænge sammen med knivstikkeriet tirsdag i Frydenlundscentret. 

Østjyllands Politi har allerede intensiveret patruljeringen og indsatsen i Aarhus V efter episoden tirsdag aften og fortæller i døgnrapporten, at de fortsætter med den øgede opmærksomhed i området. 

Anbefalet til dig