24-årig kvinde spurgte patrulje om vej i Aarhus: Så blev hun anholdt

25/11/22 21:31

Nicolai Busekist

Foto: Rigspolitiet
En 24-årig kvinde rettede henvendelse til en patrulje i Aarhus, for at spørge om vej. Kort efter blev hun anholdt.

Torsdag aften besluttede en 24-årig kvinde at stoppe en patrulje, da hun ønskede at spørge om vej. Hun steg derfor ud af sin bil og rettede henvendelse til en patrulje, hun havde fået øje på.

Dette skete klokken 21.41 i krydset Sigridsvej/Hejredalsvej i Brabrand, hvor hun fik øje på betjentene. Det fik hende til at standse sin bil, for derefter at gå hen til dem for at bede om hjælp til at finde vej.

Det skulle dog vise sig, at mødet med patruljen ikke skulle ende helt, som den 24-årige kvinde havde forestillet sig.

Da hun rettede henvendelse til betjentene, gik det nemlig hurtigt op for dem, at hun havde svært ved at formulere sig. Ligeledes havde hun også svært ved at forstå, hvad betjentene sagde til hende.

Af denne grund fik de mistanke om, at hun var påvirket, fremgår det af en døgnrapport fra Østjyllands Politi.

På grund af deres mistanke, valgte de at anholde hende og sigte hende for narkokørsel. Dernæst besluttede de, at det også ville være en god idé at tage et nærmere kig på hendes bil.

Det viste sig, at der var god grund til, at betjentene var mistænksomme, for da de åbnede døren ind til bilen, så de, at der lå en tændt joint i midterkonsollen.

Ikke nok med det, så fandt de også en mængde skunk i bilen, som var blevet fordelt i såkaldte salgsposer.

Det var dog ikke alt, for i bilen fandt de nemlig også nogle tusinde kroner i kontanter. Det hele blev naturligvis beslaglagt, ligesom den anholdte kvinde blev taget med.

Som følge af det faktum, at de gjorde fund af narkotika i hendes bil, kunne den 24-årige ikke nøjes med en sigtelse for narkokørsel. Hun blev nemlig også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.