24-årig trafikdræbt med vilje: Cykel forsvandt fra gerningssted

112
Det er en cykel som denne, som politiet leder efter. Foto: Københavns Politi
Politiet efterlyser en blå el-damecykel, som en nu afdød 24-årig mand cyklede på, da han blev kørt ned.

Lige nu læser andre også

Om aftenen fredag 27. marts, omkring klokken 21.00 blev en 24-årig mand kørt ned på en cykelsti ved Vestvolden nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj. Det er politiets opfattelse, at påkørslen var forsætlig. 

Den 24-årige blev dagen efter fundet død i sit hjem i Søborg. To dage senere, om mandagen, blev en 23-årig anholdt for drabet. 

Det fortæller politiet i en efterlysning, som er blevet sendt ud tirsdag. I forbindelse med efterforskningen søger Københavns Politi nemlig den cykel, som den 24-årige cyklede på, da han blev kørt ned.

Cyklen forsvandt

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den.

Det vides ikke, om de pågældende personer har taget cyklen med sig, men efterfølgende er det konstateret, at cyklen var væk. Den havde tydelige skader fra påkørslen. 

Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus. 

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set cyklen på stien og i særdeleshed med de personer, der har taget den med sig fra stedet eller andre med kendskab til sagen. Vi kan kontaktes på tlf. 1-1-4.

 

Anbefalet til dig