24-årig varetægtfængsles i fire uger: Mistænkes for groft voldtægtsforsøg ved havnen

28/10/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Politiets efterforskning i sagen fortsætter nu. Foto: Rigspolitiet
Nordjyllands Politi skred fredag eftermiddag til anholdelse af en 24-årig mand, der er mistænkt for voldtægtsforsøg i det centrale Aalborg.

Mest læste i dag

Anholdelsen, der blev foretaget fredag kl. 16.26, skete efter en efterlysning via medierne. Politiet bragte nemlig overvågningsbilleder af den mand, som man mistænker for at stå bag et voldtægtsforsøg i Aalborg d. 6. oktober 2019 samt for et tilfælde af vold i forbindelse hermed. 

”Og det gav os hurtigt mange gode henvendelser fra borgerne – så vi fik spor at gå efter, der hurtigt pegede vores efterforskere i retning af den mistænkte mand,” siger efterforskningsleder, politikommissær Carsten Straszek, der tilføjer, at man derfor allerede tidligt fredag valgte at aflyse efterlysningen. 

”Jeg vil gerne sige tak for hjælpen til de mange borgere, der gav os oplysninger i sagen,” fremhæver politikommissær Carsten Straszek.   

Den anholdte 24-årige mand, der har relationer til Aalborg, er sigtet for både forsøg på voldtægt samt for vold efter straffelovens § 244. 

Manden er, fra fredag 25. oktober 2019, varetægtsfængslet i fire uger. Politiets efterforskning i sagen forsætter, og derfor har man ingen yderligere oplysninger i sagen af hensyn til det forsatte efterforsknings-arbejde.

 

Anbefalet til dig