29-årig kvinde mister livet: Tragisk dødsbrand skal nu efterforskes

27/04/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Mandag morgen rykkede brandfolkene ud. Foto: Shutterstock
En 29-årig kvinde mistede i morges livet, da der opstod brand i hendes lejlighed på Vestergade i Silkeborg. Nu undersøger Midt- og Vestjyllands Politi branden.

Mest læste i dag

Kriminalteknikere og efterforskere fra Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu i gang med at undersøge omstændighederne omkring en brand, der mandag morgen opstod i en lejlighed i Silkeborg, hvor en 30-årig kvinde mistede livet. Det fortæller Midt- og Vestjyllands Politi mandag middag. 

Klokken 7.03 kom meldingen om, at der var brand i et lejlighedskompleks over Fakta på Vestergade i Silkeborg.

Skal efterforskes nærmere

Da brandfolkene kort efter nåede frem, fandt de i lejligheden, hvor det brændte, en 29-årig kvinde. Hendes liv stod ikke til at redde. Der er tale om lejlighedens kvindelige beboer.

Klokken 7.45 var brandfolkene færdige på stedet. Fem personer var kortvarigt evakueret i forbindelse med branden, men er nu alle tilbage i deres lejligheder. Den afdøde kvindes pårørende ér underrettet.

Politiet efterforsker alle brande, der har dødelig udgang, som mistænkelige. Derfor vil politiet gerne høre fra offentligheden, hvis nogen har bemærket noget i forbindelse med branden. Kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

 

Anbefalet til dig