31-årige kvindes behov for stikkontakt endte med 3 sigtelser for vold

Genrefoto: Shutterstock.

Behov for stikkontakt endte med tre sigtelser for 31-årig kvinde.

Mandag eftermiddag klokken 16.25 sad en 21-årig mand og ventede på nogle pizzaer, han havde bestilt på en café i Bruuns Galleri i Aarhus.

Mens han ventede, kom en kvinde ind og bad om at låne et stik, så hun kunne oplade sin telefon. Det kunne ikke lade sig gøre, da kvinden ikke kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Derfor valgte den unge mand at hjælpe kvinden.

Det har han efterfølgende forklaret til Østjyllands Politi, der beskriver episoden i den seneste døgnrapport. 

Han tillbød kvinden, at hun kunne gå med ham og låne et stik i den butik, hvor han arbejdede.

Men på vej hen til butikken blev stemningen underlig, og kvinden begyndte at tale grimt til manden. Det fik den 21-årige mand til at trække tilbuddet tilbage og gik retur mod cafeen, hvor de bestilte pizzaer ventede på ham. 

Da han havde sat sig ned igen og ventede på sin mad, kom kvinden ind i cafeen og råbte, at hun skulle bruge en stikkontakt, hvorefter hun kastede et stykke pizza i hovedet på ham.

Genrefoto: Shutterstock.

Det fik den 21-årige kvindelige medarbejder i cafeen til at reagere, og hun tog fat i kvinden for at eskortere hende ud.

I den forbindelse tog kvinden fat i medarbejderes skjortekrave og kradsede hende på kravebenet. Kvinden satte sig herefter udenfor cafeen, hvor hun blev kontaktet af en vagt, der oplyste hende om, at hun ikke var velkommen i Bruuns Galleri, og at hun skulle forlade centeret.

Kvinden rejste sig og gik med vagten mod udgangen, men pludselig ville hun ikke gå med mere, og hun vendte rundt for at gå retur ind i centeret, oplyser Østjyllands Politi. 

Vagten tog derfor fat i kvinden og hjalp hende udenfor, hvor han slap taget i hende. Herefter vendte kvinden sig i mod ham og spyttede efter hans ben. Kvinden forsøgte herefter at stikke af fra stedet, men blev tilbageholdt, mens der blev ringet efter politiet.

Mandagens tur i Bruuns Galleri endte med tre sigtelser for den 31-årig kvinde.

Da betjentene ankom til stedet, blev kvinden anholdt og sigtet for to tilfælde af vold, dels mod den 21-årige mand og mod den 21-årige kvindelige medarbejder, og for forsøg på vold mod vagten.