43-årig mand død i tragisk ulykke

112
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En 43-årig mand har natten til lørdag mistet livet i en tragisk ulykke.

Mest læste i dag

Natten til lørdag blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kaldt ud til en brand i Rønnede. Der er tale om en villa i et parcelhuskvarter, der var brudt i brand.

Det viste sig, at en 43-årig mand befandt sig i huset, da det brød i brand. Ifølge Ritzau har manden desværre mistet livet i forbindelse med branden.

At manden er omkommet, har Ritzau fået bekræftet af vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Heidi Brandt Andresen.

Foto: Presse-fotos.dk

Vagtchefen fortæller, at de fik en anmeldelse om, at en villa i Rønnede stod i brand. I anmeldelsen, der kom kl. 02.23 natten til lørdag, blev politiet informeret om, at flammerne stod tydeligt fra huset.

"Han (manden, red.) bliver fundet i forbindelse med branden," siger Heidi Brandt Andresen.

Vagtchefen ønskede dog ikke at give et konkret svar på, hvorvidt manden allerede havde mistet livet, da han blev fundet.

Foto: Presse-fotos.dk

Da Ritzau var i dialog med Heidi Brandt Andresen omtrent kl. 05.00 lørdag morgen, var både brandvæsnet og Beredskabsstyrelsen stadig til stede ved villaen, hvor de var i gang med arbejdet med at få slukket branden.

Ifølge Presse-fotos.dk var både brandteknikere og efterforskere fra politiet fortsat finde på stedet kl. 06.00 lørdag morgen.

Her arbejdede de med at fastslå, hvad der har forårsaget, at villaen er brudt i brand. Det vides ikke, om der fortsat foregår arbejde på adressen på nuværende tidspunkt.

Anbefalet til dig