45-årig mishandlet til døde af kærestepar: Fik indsprøjtning med WC-rens

08/04/2022

Per Broch

112
Foto: Shutterstock
Det er ikke en sag for sarte sjæle, der skal for retten i Aalborg i august. I hvert fald ikke hvis man stoler på anklageskriftet, der fortæller en brutal og hensynsløs historie om et par, der mishandlede en 45-årig mand i flere timer.

Mest læste i dag

Det er en 22-årig kvinde og en 36-årig mand, der begge er tiltalt for at have udsat en 45-årig bekendt for brutal vold igennem flere timer i en lejlighed i Aalborg.

Ifølge anklageskriftet, som Nordjyske har fået aktindsigt i, så blev den 45-årige mand udsat for voldsomme oplevelser igennem syv timer. Her skulle han være stukket og snittet adskillige gange med flere knive.

Ligeledes er han blevet slået med en hammer og fik adskillige indsprøjtninger med brintoverilte og wc-rens, inden han til sidst blev kvalt med et bælte.

Motivet til den modbydelige forbrydelse er indtil videre ikke klarlagt. Parret skulle angiveligt have forsøgt at presse den 45-årige mand til at overføre penge til kvindes konto via mobilepay.

Politiet oplyste i forbindelse med forbrydelsen, at der var en løs relation mellem parret og den 45-årige mand, men at der ikke var nogle oplysninger om, hvad der har fået parret til at gennemføre en forbrydelse af så grov karakter.

Manden blev meldt savnet om fredagen den 30. april 2021 og blev fundet død i en lejlighed to dage senere. Her blev de to tiltalte også anholdt og sigtet for drabet.

 

 

Anbefalet til dig