6-årig dreng måtte ringe efter hjælp: Nu er hans far anholdt

Foto: Shutterstock

En seksårig dreng var nødt til at ringe efter hjælp, da han var ude at sejle med sin far. Pludselig faldt hans far nemlig om.

En seksårig dreng var nødt til at ringe hjem til sin familie, da han var ude at sejle med sin 53-årige far. Pludselig faldt hans far nemlig om i den fiskekutter, som de var ude at sejle i. 

Læs også

Ældre mand har flere hemmeligheder - Så kigger politiet forbi

Drengens familie besluttede efterfølgende at kontakte politiet, hvilket de gjorde kl. 18.48. Her blev der informeret om, at faderen var faldet om i båden ved Thurø, der ligger syd for Gambøt Havn. 

Derfor blev en søredning naturligvis iværksat, så drengen og hans far kunne reddes i land. Det har efterfølgende vist sig, at faderen var kraftigt beruset. Det skriver Ekstra Bladet

Det har resulteret i, at nu er blevet anholdt og er sigtet for spiritussejllads. 

"Faderen er anholdt. Han er nu på sygehuset, hvor der skal foretages blodprøver, og så vil han blive løsladt," fortæller Hans Jørgen Larsen, der er vagtchef ved Fyns Politi, ifølge Ekstra Bladet. 

Politiet oplyser til Ekstra Bladet, at drengen ingen fysiske skader har. Han er efterfølgende blevet forenet med sin familie, som han nu er sammen med. 

Spiritussejllads er ikke lovligt i Danmark, og bliver straffet i jævnfør paragraf 29A. Forseelsen bliver straffet med enten bøde eller fængsel i op til halvandet år. 

Læs også

Har ledt i mere end 20 år: Far genforenet med bortført søn

Ekstra Bladet skriver, at politiet på nuværende tidspunkt ikke kan sige noget om, hvor hård en straf, som faderen ender med at få i denne sag. 

 

Læs også