7-årig pige skambides på legeplads: Nu jager politiet hunden

14/7/20 10:15

Christian Granhøj Skouboe

Politiet rykkede talstærkt ud til hundebidene, som de mandag aften beskrev som "alvorlige". Foto: Shutterstock
Mandag aften bed en hund en pige på en legeplads, efterfølgende blev hun bragt på hospitalet.

Klokken 19:45 i går aftes modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en 7-årige pige var blev bidt alvorligt af en hund. Det fortæller politiet i en pressemeddelelse, hvor de efterlyser vidner, som har overværet det uhyggelige overfald. 

Politiet fortæller, at pigen havde befundet sig på en legeplads ud for Taastrupgårdsvej nr 3, da hun blev angrebet af hunden. Skaderne efter hundebiddet var så alvorlige, at det var nødvendigt at bringe pigen på hospital efterfølgende.

Piges far overfaldet

I forbindelse med hundeangrebet, påtalte pigens pårørende sagen overfor hundens ejer og dennes venner, hvilket medførte at der opstod tumult, hvorunder pigens far og onkel blev udsat for flere slag og spark.

”Dette er en sag vi tager seriøst og vi opfordrer alle vidner til at kontakte politiet, så vi kan finde frem til ejeren og hunden,” siger politikommissær Andreas Mollerup. Derudover fortæller Københavns Vestegns Politi, at pigen blev udskrevet fra hospitalet igen mandag aftes og har det efter omstændighederne godt