70-årige Eva blev efterlyst lørdag - nu har sagen fået en tragisk afslutning

112
Foto: Rigspolitiet
Østjyllands Politi efterlyste lørdag den 70-årige Eva, der havde forladt sit hjem i Langå. Nu er der meldt nyt ud.

Mest læste i dag

Lørdag sidst på eftermiddagen skrev Østjyllands Politi på det sociale medie X, at man gerne ville have hjælp til at finde den 70-årige Eva fra Langå.

Her lød det, at hun selv havde forladt sit hjem, og at hun ikke efterfølgende havde givet lyd fra sig. Hun blev sidst set kl. 12.30 lørdag, og det var hendes familie, der meldte hende savnet.

"Vi efterlyser Eva på 70 år, der er gået fra sit hjem i Langå. Hun er sidst set Hadstenvej i 8870 Langå. Eva er 164 cm høj og almindelig af bygning. Hun har gråt skulderlangt hår," skrev Østjyllands Politi i et opslag på det sociale medie.

Tidligt søndag morgen kunne Østjyllands Politi melde, at der var nyt i sagen. Desværre viste det sig, at det ikke var positive nyheder.

Eva var blevet fundet i et skovområde mellem Hadsten og Langå, hvor en af politiets egne hundepatruljer var ude for at lede efter hende. Det var derfor en af de dygtige hunde, der fandt frem til hende.

I et opslag på det sociale medie X skriver Østjyllands Politi, at hun blev fundet kl. 01.51 natten til søndag. Ligeledes bliver det oplyst, at der ikke er noget, der tyder på, at der ligger noget kriminelt bag.

"Opfølgning: Eva på 70 år, der gik fra sit hjem i går i Langå, er desværre fundet omkommet. Eva blev fundet af en af politiets hundepatruljer i nat kl. 01.51 i et skovområde mellem Hadsten og Langå. Der er umiddelbart intet, der tyder på noget mistænkeligt. Vi kondolerer til pårørende," lyder det i opslaget.

Politiet fortalte lørdag, at der blevet benyttet både hundepatruljer og droner i eftersøgningen, som altså blev afsluttet i nat - desværre ikke med det ønskede resultat.

Anbefalet til dig