93-årig kvinde chokeret: "Sygeplejerske" tog prøver med en vatpind

112
"Sygelejersken" talte meget om coronavirus. Foto: Shutterstock
Torsdag var en 93-årig dame udsat for et grimt indbrud på sin bopæl i Lundtofteparken i Kongens Lyngby. Det kunne kvindes søn fortælle Nordsjællands Politi, da han - torsdag aften - tog telefonisk kontakt til betjentene og anmeldte hændelsen.  Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten fredag.  Indbruddet fandt sted mellem klokken 15.00 og 15.30 fredag eftermiddag. En kvinde havde ringet på ved den 93-åriges opgang og påstået, at hun kom fra Glostrup Hospital. Den 93-årige lukkede kvinden ind i opgangen, hvorefter den fremmede kvinde kom op til den 93-åriges lejlighed iført en hvid kittel. Havde vatpind og sprit med Derudover stod den fremmede kvinde med en vatpind og sprit. Hun oplyste til den 93-årige, at hun skulle tage nogle prøver og bad hende sætte sig i køkkenet, hvorefter den fremmede kvinde tog prøver med vatpinden, imens hun talte meget om coronavirussen. Pludselig sagde den fremmede kvinde, at hun lige skulle ned i bilen og hente maske og handsker, hvorefter hun forsvandt og ikke kom retur.  Først senere opdagede den 93-årige, at der fra hjemmet nu manglede både smykker og penge, fortæller Nordsjællands Politi.  

Mest læste i dag

Torsdag var en 93-årig dame udsat for et grimt indbrud på sin bopæl i Lundtofteparken i Kongens Lyngby. Det kunne kvindes søn fortælle Nordsjællands Politi, da han - torsdag aften - tog telefonisk kontakt til betjentene og anmeldte hændelsen. 

Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten fredag. 

Indbruddet fandt sted mellem klokken 15.00 og 15.30 fredag eftermiddag. En kvinde havde ringet på ved den 93-åriges opgang og påstået, at hun kom fra Glostrup Hospital. Den 93-årige lukkede kvinden ind i opgangen, hvorefter den fremmede kvinde kom op til den 93-åriges lejlighed iført en hvid kittel.

Havde vatpind og sprit med

Derudover stod den fremmede kvinde med en vatpind og sprit.

Hun oplyste til den 93-årige, at hun skulle tage nogle prøver og bad hende sætte sig i køkkenet, hvorefter den fremmede kvinde tog prøver med vatpinden, imens hun talte meget om coronavirussen. Pludselig sagde den fremmede kvinde, at hun lige skulle ned i bilen og hente maske og handsker, hvorefter hun forsvandt og ikke kom retur. 

Først senere opdagede den 93-årige, at der fra hjemmet nu manglede både smykker og penge, fortæller Nordsjællands Politi.

 

Anbefalet til dig