Beder kvinde om at holde afstand: 53-årig trues på livet i supermarkedskøen

23/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
En supermarkedskø kogte over. Foto: Shutterstock
Temperamenterne kogte over i køen i et dansk supermarked.

Mest læste i dag

Mange danskere bliver mødt af en ny virkelighed, når de handler ind i disse dage. Afstandsmærker på gulvet markerer, hvor langt kunderne skal stå fra hinanden, plexiglas foran kasse-ekspedienterne spærrer for smittespredning og nogen steder er seperatorene også forsvundet fra kasserne, så kun en kunde af gangen træder frem til båndet. 

Om det var de mange forandringer eller noget helt andet, der fik en ung mand op i det røde felt, melder historien ikke noget om. Men i hvert fald kogte hans temperament over, da han besøgte et supermarked på Greve Centervej i Greve.

Lørdag først på aftenen stod en 53-årig mand i kø i et supermarked, da han bad en ældre kvinde, som stod bag ham om at holde afstand. En yngre mand som var i følgeskab med kvinden blev meget ophidset på den 53-årige, og truede ham på livet.

19-årig stod bag trusler

Ifølge vidner på stedet optrådte han meget opfarende og havde fortsat med at råbe truslerne mod den 53-årige.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor betjentene kunne se på butikkens overvågning, at den mistænkte var kørt fra stedet i en bil. Politiet ledte efter bilen i området, og fandt frem til den mistænkte, en 19-årig mand fra Smørum, ved Lærkehegnet, hvor han blev kortvarigt anholdt og sigtet for trusler. Han blev afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt.

Den 19-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

 

Mest læste

Anbefalet til dig