Bil kører frontalt ind i cyklist og flygter fra ulykkesstedet

15/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Kontakt politiet på telefon 114, hvis du ved eller har set noget. Foto: Rigspolitiet
En 45-årig cyklist lå på jorden, imens bilen - der lige havde ramt hende - trillede videre.

Mest læste i dag

Kl. 11.50 kørte en 45-årig kvinde fra Mørkøv af Skamstrupvej mod vest på cykelstien, da en personbil, som kørte imod cyklisten pludselig kørte over i hendes side af vejen, hvor påkørte hende frontalt ved lav hastighed. Cyklisten væltede og slog sig, men fik kun nogle skrammer.

Bilisten standsede ikke efter uheldet, men fortsatte sin kørsel videre ad Skamstrupvej i østlig retning. Cyklisten ringede selv 112 og fik hjælp frem til stedet. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til den flygtede bilist. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

Bilen som ramte cyklisten beskrives som en mindre mørk personbil, med et registreringsnummer, som muligvis starter med CL. Bilen blev ført af en ældre mand. På nuværende tidspunkt har politiet ikke offentliggjort flere oplysninger. 

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til bilisten. Vidner som har set uheldet, eller som har oplysninger om den mindre mørke personbil med en ældre mand bag rattet bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Anbefalet til dig