Bilist stak af fra færdselsuheld: Efterlod kone og barn i vejkanten

Bilisten efterlod sin familie og kørte lige i armene på seks sigtelser. Foto: Shutterstock
Tidligt tirsdag morgen kørte en patrulje fra Østjyllands Politi til et færdselsuheld i Viby i krydset mellem Alleen og Storskovvej. Da patruljen ankom til stedet fandt de dog kun den ene af bilerne, der var involveret i uheldet.

Mest læste i dag

Vidner på stedet forklarede, at en sølvgrå bil kørende ad Alleen havde slingret voldsomt over midterlinien og herved ramt siden af en modkørende bil, ført af en 60-årig mandlig bilist. Den sølvgrå bil var kort efter uheldet kørt fra stedet, men havde først sat en kvinde og et barn af, som nu sad i en taxa på stedet.

Kvinden kunne bekræfte, at de havde været i den sølvgrå bil, som blev ført af en 39-årig mandlig bilist, der var kvindes mand. Manden havde først ikke villet standse, men da hun insisterede, havde han sat hende og sønnen af og var derefter kørt fra stedet.

Patruljen fandt den 39-årige på hans bopæl. Her var bilen - nu med synlige skader - ligeledes parkeret. 

Seks sigtelser

Det viste sig hurtigt, at hverken bilen eller den 39-årige burde have været på vejene.

Den 39-årige mand blev sigtet for at have kørt fra et færdselsuheld, for at overskride rette placering på vejen, for kørsel uden førerret, for at køre et ikke-registreret køretøj, for uberettiget brug af nummerplader og for manglende forsikring på bilen.

Anbefalet til dig