Børn laver dørfis med 83-årig: Det skulle de aldrig have gjort

12/10/20 13:00

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Pludseligt kunne den 83-årige ikke tage det mere.

Ikke alle er enige om, hvad der er sjovt. Det måtte en lille flok 11-årige sande i weekenden. Her fik de sig noget af et chok, da de begav sig ud i en omgang dørfis. Det fik dog en brat ende, da en ældre herre ikke mente, at det var lige så sjovt, som børnene selv gjorde. Sådan fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten mandag. 

Her opridser de den højspændte situation fra Holbæk, hvor børnene nok fik lidt at have mareridt om den kommende tid. Manden slap også for at høre mere på børnene. Han blev nemlig lagt i håndjern og arresteret kortvarigt. Det hele startede klokken 17.19 søndag, da Midt- og Vestsjællands Politi fik en anmeldelse om, der fik dem til at sende en patrulje af sted. 

Bevæbnet med økse

Anmelderen kunne fortælle at en 83-årig mand fra Holbæk havde hørt dørklokken ringe, hvorefter han var løbet ud efter to børn på 11 år, som formodes at have ringet på hans dør. Det er som sådan ikke forbudt at lade sig irritere, når man bliver udsat for en practical joke. Det stoppede desværre ikke der, derfor måtte flere betjente sendes af sted til adressen. 

Manden var nemlig bevæbnet med en økse, da han løb ud efter børnene. Han bar en økse i hånden, og derfor blev han sigtet for trusler på livet mod de to børn. Han havde dog ikke slået ud efter dem, men blot været træt af ”dørfis”, hvorfor han havde åbnet døren med øksen i hånden.

Patruljen der blev sendt ud til boligen i Ved en ransagning af mandens bopæl fandt politiet en økse, som blev beslaglagt, og politiet skal nu undersøge omstændighederne ved episoden, inden den 83-årige hører nærmere fra politiet, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.