Chok på parkeringspladsen ved Rema 1000: 82-årig får træls overraskelse

Foto: Shutterstock

Den 82-årige mand fik sig en træls overraskelse på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Nørre Boulevard i Randers.

Onsdag klokken 13.35 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 82-årig mand.

Han havde fået sig en træls overraskelse på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Nørre Boulevard i Randers. Her havde han fået stjålet sin bil, og bilen blev med det samme efterlyst i politiets systemer.

Det skriver Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport.

Læs også

Populært TV 2-program vender tilbage: Denne dato er der premiere

Knap tre kvarter senere klokken 14.13 kørte en patrulje på Hadsundvej, da de blev opmærksomme på en bil, der blev ført af en 39-årig mand, som betjentene vidste var blevet frakendt førerretten. 

Betjentene fik standset bilen, og den 39-årige mand erkendte med det samme, at han ikke havde ret til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. 

Hash og spiritus 

Derudover vurderede betjentene, at manden også var påvirket af spiritus og/eller narkotika, hvilket en alkometertest bekræftede. Den 39-årige havde en promille over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Da han også oplyste, at han havde røget hash dagen forinden, blev han desuden sigtet for narkokørsel. 

Under visitation blev manden fundet i besiddelse af en klump hash og en taser, hvorfor han også blev sigtet for narkobesiddelse og for overtrædelse af våbenloven. 

Læs også

Kæmpe hyldest: Overrasker Ulf Pilgaard

Men det sluttede ikke her for den 39-årige. 

For efter et kig på den bil, som manden var kørende i, fandt betjentene ud, at det var den bil, som den 82-årige havde meldt stjålet kort tid forinden, og den 39-årige mand blev derfor også sigtet for brugstyveri af bil.