Chokerende video af voldeligt overfald: Tilfældig forbipasserende tæsket med hamburger

19/02/2020

Nanna Christina Smidt

112
Den fremmed gik amok med slag og en hamburger. Foto: Youtube.com
Det var et noget alternativt våben en mand på Manhattan brugte, da han angreb en 55-årig på åben gade.

Mest læste i dag

 

En 55-årig mand blev ifølge politiet slået ned på åben gade af en ganske fremmed. Manden blev både slået og fik mad tværet ud over sig.  

Tværede burger ud i ansigtet

En 55-årig mand fra Manhattan må have følt sig godt og grundigt trådt op – også i bogstavelig forstand. Han blev nemlig angrebet helt uprovokeret og blev smurt ind i mad. Det skriver Daily Mail. 

I det voldsomme angreb valgte angriberen at tvære en burger ud i offerets ansigt, og samtidig lægge an til at trampe på ham.

Politiet har nu lavet en eftersøgning for at få hjælp til at finde angriberen, som forventes at være mellem 20-30 år.

Optaget på video

Det dramatiske optrin blev optaget på film, og i optagelser ser man tydeligt den fremmede mand gnide burger i mandens ansigt og slå ham på Upper West Side. 

Den stakkels mand aner ikke hvorfor, at han pludselig skulle angribes med burgere, og optagelserne fra stedet giver heller ikke svar. 

Her kan du se videoen af det mystiske angreb. Det er tydligt, at manden får tværet en burger ud i sit ansigt.

Maden var fra McDonalds

Det er stadig uvist, hvorfor manden angreb. Han kom lige fra McDonalds, som man kunne se på posen som han havde i hånden.

Politiet er frustrerede, fordi der den seneste tid har været mange uprovokerede angreb på Manhattan. Derfor håber de også, at eftersøgningen giver resultater, så de kan fange burgermanden.

 

 

 

 

Anbefalet til dig