Chokeret mor fik bøde på 2.500 kroner fra politiet: "Jeg synes, det er langt ude"

26/04/2020

Henrik Rothenbücher

112
Foto: Shutterstock.com
En mor er blevet ramt af det opholdsforbud, som politiet indførte på Islands Brygge i går.

Mest læste i dag

I går valgte politiet at gøre alvor af deres trusler om opholdsforbud, hvilket betød, at folk fra i går ikke længere måtte opholde sig på Islands Brygge.

Ifølge forbuddet må man gerne gå en tur, men det er altså ikke længere lovligt at opholde sig der. Det var en mor ikke klar over, og derfor blev det et ganske dyr affære.

Majka Munk Michaelsen arbejder til dagligt som sekretær hos et advokatfirma, og hun har svært ved at forstå, hvorfor hun skulle have en møde for at overtræde opholdsforbuddet i går.

Moren var sammen med sin syvårige datter og dennes veninde, da de under en gåtur gjorde sig et kort ophold på en bænk ved en legeplads.

Politiet kvitterede det korte hvil med en bøde på 2.500 kroner.

“Jeg synes, det er lidt langt ude. Det må jeg indrømme. Jeg er lidt mundlam, fordi vi var jo ikke gået ind på den afspærrede legeplads, hvis der havde været nogle mennesker. Der var ikke et eneste menneske derinde,” fortæller hun til Danmarks Radio.

Det var også DR Nyhedernes reporter, der kunne overbringe nyheden om, hvor stor bøden var til moren. Det chokerede hende blot endnu mere.

Moren forsøgte at overtale politiet til at lade hende slippe, da hun ikke var klar over, at de ikke måtte sidde der.

“Jeg sagde, at der er ingen mennesker, og vi går videre lige om lidt. De sagde, at der ikke var nogen undtagelser overhovedet. Jeg spurgte, om vi ikke kunne lave en undtagelse, og jeg sagde, at vi ikke vidste det. Vi er jo ikke nogle af alle dem, der står 20 eller 50 mennesker som i de seneste dage, men politiet sagde, at det ikke kunne gå længere,” fortæller Maja Munk Michaelsen til DR.

 

Moren vil klage over bøden, men ifølge politiet er der ikke noget at komme efter.

Anbefalet til dig