Corona-bank: Voksen mand slår 11-årig på parkeringsplads

22/06/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
En voksen mand tog kontakt til drengen og hans venner. Foto: Rigspolitiet
Søndag blev en dreng slået ned foran Netto

Mest læste i dag

Søndag sidst på eftermiddagen måtte Nordsjællands Politi rykke ud til Nærum

En 11-årig dreng blev søndag eftermiddag klokken 17.20 slået med knytnæve i brystet af en ukendt mand efter en meningsudveksling foran Netto på Nærum Hovedgade. Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten mandag. 

Søndag havde den 11-årige været   sammen med nogle kammerater for at købe noget slik, og da de stod uden for forretningen, kom en mand hen til dem og sagde, at drengen og hans kammerater ikke måtte røre ved tingene i Netto.

Slog den 11-årige

Den fremmede mand forklarede, at de ikke måtte røre ved tingene på grund af Corona. Drengen svarede, at han og hans kammerater kun havde rørt de ting, som de havde købt og herefter fulgte yderligere en meningsudveksling, hvorefter manden slog den 11-årige i brystet med en knytnæve.

Da manden lagde an til at slå en gang mere, kom der i det samme en kvinde ud af forretningen og fik stoppet ham, og den 11-årige og hans kammerater søgte tilflugt i Netto-forretningen.

Nu leder Nordsjællands Politi efter manden, som de gerne vil have en snak med efter hændelsen, derfor har betjentene udsendt et signalement af ham. Her beskrives manden som:

  • Dansk 
  • Gråt hår
  • Han havde skæg og briller
  • Talte dansk
  • Iført en mørk jakke.

 

Anbefalet til dig