Danmarks dummeste? - Gerningsmand tog samme jakke på til både tyveri og i retten

Anklagerens brug af overvågningsvideo viste sig at være en stærk idé. Foto: Shutterstock
En mindre skarp gerningsmand mødte onsdag op i retten i den samme jakke, som han brugte, da han bl.a. stjal en el-radiator fra et offentligt toilet. Han endte med at blive dømt.

Mest læste i dag

Det er ikke altid nemt at have en finger på hver en detalje, når enderne skal mødes i en travl hverdag. Det måtte en gerningsmand anklaget for tyveri sande, da han mødte op i retten onsdag. 

Gerningsmanden var sigtet for en række forhold heriblandt, at han skulle have stjålet en el-radiator fra et offentligt toilet. Manden nægtede sig skyldig i anklagen, derfor afspillede Sydsjællands Anklagere en overvågningsvideo, der kunne dokumentere tyveriet. Det viste sig at være en ret så effektiv strategi fra anklagerens side. Den mistænkte var nemlig mødt op i samme rødternede jakke i retten, som personen på overvågningsvideoen bar, da el-radiatoren blev stjålet. Det var lidt af et tilfælde. Faktisk i så høj grad, at gerningsmanden på anklagebænken havde svært ved at forklare, hvordan det nu lige hang sammen. 

Da alt var sagt og gjort i retten, blev den anklagede idømt 60 dages fængsel. Det fortæller Sydsjællands Anklagere på Twitter. 

 

Anbefalet til dig