Dansk politi går viralt med sjovt og seriøst julefrokost-opslag

Foto: Shutterstock.com
Det danske politi er bestemt ikke uden humor. Det ser man i et opslag fra Nordsjællands Politi, der er delt intet mindre end 3.000 gange i løbet af dagen.

Mest læste i dag

Vi har nået den tid på året, hvor mange danskere mødes med familie, venner eller kollegaer til den årlige julefrokost. I dag fredag den 6. december er særligt den dag, hvor rigtig mange har valgt at holde deres julefrokost i år, og det betyder også, at rigtig mange danskere vil indtage alkohol i aften.

Juletiden er et af de tidspunkter på året, hvor politiet desværre fanger flest bilister med alkohol i blodet, og det vil de naturligvis gerne have til at høre op.

For at minde danskerne om, at de skal huske at lade bilen stå, hvis de har indtaget alkohol til en julefrokost, har Nordsjællands Politi lavet et opslag på Facebook, som minder om de utallige opslag, du næsten dagligt ser på det sociale medie.

Forskellen er dog, at Nordsjællands Politi har været særdeles kreative, og dermed har de formået at gå viralt med deres opslag, som de lagde ud på nettet tidligere i dag.

Årsagen til, at det er gået viralt, er formentlig også, at man ikke havde forventet det danske politi som afsender af sådan et opslag.

Delt mere end 3.000 gange

Opslaget er et simpelt et af slagsen, hvor der er skrevet årets 12 måneder. Normalt ved disse opslag står der så en forskellig ting ud fra hver fødselsdagsmåned, og i toppen af opslaget vil der så stå noget ala “Din fødselsdagsmåned afslører, om du er…”

Politiet har i deres tekst skrevet, Din fødselsdagsmåned afslører, om du skal lade bilen stå efter julefrokosten, hvis du har drukket alkohol.

Du kan se opslaget herunder, og samtidig se, om du er født i en af de måneder, hvor man bør lade bilen stå, når man har indtaget alkohol.

Opslaget fra Nordsjællands Politi har i skrivende stund fået 8.346 reaktioner, 617 kommentarer og hele 3.287 delinger på Facebook.

 

Anbefalet til dig