Drama i Netto: Ældre kvinde bankede ung Netto-medarbejder med en liter mælk

112
Foto: Google Maps
Der var drama på arbejdspladsen hos en ung Netto-medarbejder. da han blev tæsket med en liter mælk af en kvindelig kunde.

Mest læste i dag

Man kunne måske forestille sig, at det er et forholdsvis roligt arbejde at være ansat i Netto, men man skal være forberedt på, at der stadig kan ske drama.

Det var hvert fald tilfældet i Netto på Skansevej i Hillerød.

Sent søndag aften klokken 23.28 blev en 22-årig mandlige nettomedarbejder nemlig overfaldet af en ældre kvindelig kunde.

Årsagen var, at manden genkendte kvinden, som tidligere var blevet taget for butikstyveri i butikken, og han bad hende derfor om at forlade butikken.

Den melding var kvinden ikke begejstret for, og hun tog derfor den liter mælk hun havde i hånden, og tæskede den i hovedet på en unge Netto-ansatte.

Det er Nordsjællands Politi der beskriver episoden, og de fortæller, at kvinden er dansk af udseende og mellem 35 til 40 år gammel. Hun er omkring 180 centimeter høj, og så er hun kraftig af bygning. Derudover beskrives hun som værende hvid i huden, hun havde langt sort hår i en hestehale, og så var hun iført en lang gul jakke, som var slidt.

 

Anbefalet til dig